Sebanur13 Elifgrsy İçimde kor ateş var sanki vallahi anne hakkı asla odenmezmiş bunu çok iyi anladım 😔
Yaman Sebanur13 iyidir cnm merak etme gun icinde arada hissediyorsan sorun yok uyuyo olabilir bnmde 2 gundur oyle cok hareket etmiyor ama ettigi zaman hissediyorum
Yasemin00 Sebanur13 o yüzden çabuk hissettim 16. haftamda bebişimi sert tekmelerini 18.19 da birazdı ama 20 tam netti
burcu0818 Biz bugün 27 haftalık olduk 26dan beri uyutmuyo tekmeleriyle sağa sola geçişleriyle uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum beni çıkar diyo sanki😂
Skarakas Sebanur13 erken hissetmistim hareketlerini kizimin suanda da bayagi akrobatik hareketler yapiyor 😅
Yaman Skarakas bnmkide cok hareketli ama bnm kızçe cok canimi acitmaknistemiyor heralde yavas vuruyor hep🙂
Miniksusam93mr Yaman ay benim kide kibarligndandir insllah 🤭🥰 bazen altta agri oluyor diger yerlere cok sakince vuruyo .bi kac gün kaynanamda kaldim babasi yoktu o yokken sesi cikmadi cocugun ya .kıpırtı cok azdi o gelince anlasılir oldu babayi mi sevecek nedir 🤭🤭🤭😂🥰 sesini duyunca bi pıt atıyor 🥰
Whiterose 24+1 deyiz, iki haftadır tekmelerini hissediyorum bazen çok yoğun ve hareketli oluyor diğer organlarıma da baskı yapıyor gibi kasıklarım ağırıyor bazen, bi de lavaboya gitmem sıklaştı
Edauysun Kızlar bende 25+2 deyim ama iki gündür karnımın akt kısmındnsancı gibi agrı gbi siddetli degil ama huzursuz eden birşey var ve wc ihtiyacm sıklaştı affedersiniz ama bır yudum dahi olsa patlıcak gibi yaşayan varmı? 23 e kdr gayet iyidim 23 ten sonra karın bölgemde gögüs altımda sancılar batmalar😔
Skarakas Edauysun benim de boyle zaman zaman agrilarim oluyor doktorum adetimin sancili olup olmadigini sormustu (benim cok sancili geciyordu) eger adet sancindan fazla degilse giren sancilar korkma normal. Karnim ara ara sertlesiyor gibi oluyor sanki cocuk toplaniyor saga ya da sola onu da sordum evet cocugun hareketlerinden dolayi olur oyle dedi ve sorun olabilmesi icin karninin komplesi omzundan daha sert olursa bana o aman problem onun haricinde korkma olağan seyler demisti. Uzun oldu biraz ama bende korkuyordum senin gibi aciklayayim iyi ce dedim. 😊
Sebanur13 Edauysun al benden de o kadar canım.zaten 4 5 6 aylar en guzel aylarmış.zorlu süreçlere girdık sayılır 😄