Sebanur13 Kızlar bebiş hareketleri nasıl 😍bizimkinin daha sert tekmelerıyle tanışmadım.pekı sizde durum ne 😄
Yasemin00 Sebanur13 Ben 20 haftadan beri sert tekmelerle cebelleşiyorum yırtıyo sanki derimi.delicek sanıyorum bazen birde öle bir vuruyorki ayy diyorum evdekiler bana bakıyor öle tepki verince 😁
Skarakas Sebanur13 erken hissetmistim hareketlerini kizimin suanda da bayagi akrobatik hareketler yapiyor 😅
Yaman Sebanur13 uyuyorlar heralde cnm aksamustu bi hareketlenme oluyor bide yatinca gunduz genelde sakin bide tam ortada toplaniyor bu hafta 🙂
SevilayBayram Gün içinde hareketleri iyi. Ama bazen aşağı kısma bi vuruyo çok can yakıyo. Sizde de oluyomu böyle
Sebanur13 SevilayBayram benim ko çok sertleşiyor ve bi yerde hep toplanıyor 😌 benım kı hep uyuyo sanki anlamadım 😄
Elifgrsy Benimki de hareketlendi bazen çok hareketli oluyor hiç ama hiç durmuyor bazen çok sakin oluyor ama son günlerde benim mide yanmam olmaya başladı sizde de oluyormu
Sebanur13 Elifgrsy İçimde kor ateş var sanki vallahi anne hakkı asla odenmezmiş bunu çok iyi anladım 😔
Yaman Sebanur13 iyidir cnm merak etme gun icinde arada hissediyorsan sorun yok uyuyo olabilir bnmde 2 gundur oyle cok hareket etmiyor ama ettigi zaman hissediyorum
Yasemin00 Sebanur13 o yüzden çabuk hissettim 16. haftamda bebişimi sert tekmelerini 18.19 da birazdı ama 20 tam netti