Annisko Sebanur13 zaman zaman uyuyor sanırım kızım zaman zaman balık gibi yuzuyo 🧿🐣👶 ama sert tekmeler yok bizde.saglikla gelsin güzel bebeklerimiz 🧿🥰👶🏻
Skarakas Edauysun benim de boyle zaman zaman agrilarim oluyor doktorum adetimin sancili olup olmadigini sormustu (benim cok sancili geciyordu) eger adet sancindan fazla degilse giren sancilar korkma normal. Karnim ara ara sertlesiyor gibi oluyor sanki cocuk toplaniyor saga ya da sola onu da sordum evet cocugun hareketlerinden dolayi olur oyle dedi ve sorun olabilmesi icin karninin komplesi omzundan daha sert olursa bana o aman problem onun haricinde korkma olağan seyler demisti. Uzun oldu biraz ama bende korkuyordum senin gibi aciklayayim iyi ce dedim. 😊
Edauysun Skarakas cok teşekkür ederim ck sagolun acaba diyorum idrar yolu enfeksiyonumu oldum🙄 sızlama var sanki idrarımı yaparken😔
Miniksusam93mr Skarakas benim de sirt üstü yatinca daha iyi anliyorm sertlesiyor elimde degince orda oldhunu anlym doktra sormustum ayaklrni falan geriyodur ddi . Sertlesme biraz dokunnca geciyo zaten .kaciyo galiba 🤭
Skarakas Edauysun hmm oda olabilir. Bi tahlil yaptirin olmazsa. Bir de zaten iciyorsundur ama bol su icmek lazim en etkili yolu ilacsiz sivi tuketmek. İdrariri yaparkende hafif öne eğil idrar kesesi tam bosalmayinca da idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormus.
Miniksusam93mr Yaman ay benim kide kibarligndandir insllah 🤭🥰 bazen altta agri oluyor diger yerlere cok sakince vuruyo .bi kac gün kaynanamda kaldim babasi yoktu o yokken sesi cikmadi cocugun ya .kıpırtı cok azdi o gelince anlasılir oldu babayi mi sevecek nedir 🤭🤭🤭😂🥰 sesini duyunca bi pıt atıyor 🥰
Yaman Miniksusam93mr benim kızçe isten gelcegine yakin kıpırdıyor ama esim gelince bida yok esimde duymak istiyor ama bu sefer cok vurmuyor🙂
Mryslny Bizde tam 25 hafta olduk oğluşla,hiç uyumuyor maşallah 7 24 tekme kıpırdama, 16 hastalıktan beti böyle😇💙
Sebanur13 Edauysun al benden de o kadar canım.zaten 4 5 6 aylar en guzel aylarmış.zorlu süreçlere girdık sayılır 😄