[silindi] Ankara şehir hastanesinde ocak ayında bir hafta kaldım malesef bebeğimin kalbinde ritim bozukluğu vardı sebebi bulunamıyordu 28. Haftada bebeğimi almak istediler hatta asistanlar bebeğinin bu gidişle kalbi durur dediler ben kabul etmedim farklı bir doktora gittim tamda 28. Haftada bebeğim normale döndü aslında her bebekte olabilecek basit birşeymiş şuan 38 haftalığız çok şükür bi problem yok asistanlara kalsa alıyorlardı bebeğimi yaşamaz diyorlardı hastane çok temiz evet ama ben çalışanlarından memnun kalmadım bilgilendirmesi doğru değil tavır ve haraketleri hiç hoş değildi günde 5 kere ultrasona giriyordum yanımda 5 asistanla birlikte resmen bebeğimin orasını burasını inceliyorlardı kendilelerini geliştiriyorlardı ayrıca en rahatsız olduğum konu mahremiyet sıfır üstümde ameliyat önlüğü vardı bebeğe ultrasonla bakmak istediler 3 5 asistan yine aralarında erkekte vardı ve genital bölgemi örtmek istediğimi söyledim burda örtü yok dediler ben ordan peçete buldum onu koydum gerisini siz düşünün kısacası şuan ankaranın a’sını bile anmak istemiyorum virüs sebeplerinden dolayı nasıldır bilmiyorum ocak ayında durumu bu şekildeydi bütün hamilelere hayırlı doğumlar diliyorum 💗🌺