@1#8646176 ben gebeliğimin basından beri şehir hatanesine gidiyordum özel gibi ilgileyorlar ben cok memnundum okadar cok ilgi göstwrdikler bana bayıldum yani özel gibiydi . 1 gün orda kaldım odaları calısanlar falan cok ilgili hayvan gibi azarlamıyorlar eşim yanımda uyuya kaldı hemşire gelip uyandır şunu ziyaret saati bile demedi biraz daha uyusun kendi uyanınca cıksın bize kızarlar falan dediler ben cok memnun kalmıştım . Doktorları falanda cok ilgiliydi ama eşim cok pimpirikli şehir hastanesi okoloji bölümü krantinaya kapatıldı için birdaha beni o hastaneye göndermedi gitmiceksin dedi özele yazdırdı o kadar cok üzülüyorum ki yemin ediyorum özele 4 milyar vericez içim cız ediyor ve şehir hastanesinde gördüm ilgiyi öZel bana vermiyor. Ben şehir hastanesinde cocugumu 4 boyutlu görmek istedimde gösteriyorlardı bideo cektiriyorlardı cok güzeldi ama özele 115 tl veriyorum her gitmemde ve 5 dk ultrosonda bakıyor okadar cocuguma bakmak istiyorum diyorum herşeyi normal deyip geciyor 5 dkkasına 115 tl vermek beni üzüyor insallah rabbim nasip ederde düzelirse ortalık o zamana kadarda doğurmamış olursam şehir hastanesine gidicem hemen