Adsmyr ilk bebeğimde de riskli çıkmıştı aslında nolursa olsun ben bu bebeği doğurucam sonuçta down sendromlu ya da sağlık problemi olması benim için önemli değil ama doktor biraz beni tedirgin etti nifty testi önerdi yüksek çıkmış maddiyat önemli değil candan dedi hocam Bi tedavisi yok sonuçta aldırmayı da düşünmüyorum dedikçe üsteledi yaptır iyi olur soru işareti kalmaz aklında dedi de dedi. Bir yerde önermiyor ki anlaşması var çıkarı var diyeyim o da yok. Sadece bilgilendirme konusunda sağolsun tamam detaylı anlattı ama üsteledikçe de ben tedirgin oldum bir de doğru düzgün ultrasonda bakmadılar bile. Bende özele gittim tekrarlamak istemedim testi sadece ölçümlerine baktı doktor normal bir problem gözükmüyor dedi anlattı etti. Yani arada gideyim diyeceğim ama oda durumlardan ötürü test istiyor paket almadık tan sonra doğumu orda yapmadıktan sonra da bu kadarına girmekte istemiyorum. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ama dert anlatamıyorum ☺️ iki doktor da 2 hafta sonra gel dedi 3lü tarama zamanına da denk gelmiyor sık gitmeler başlıyor o yüzden de sıkıntıya girdim iyice kızımda detaylı muayene oluyordum her gittiğimde sanırım bunda da öyle olacak arkadaşların dediği gibi karambole bir doktora gitmek istemiyorum o sebeple