Nilayilhan sağolun rabbim bu yavrumu hayırla almak nasip etsin 🤍
Ssvd
Iremsyn99 sezeryanda normalde 2 yıl beklenmesi gerek diyorlar yaraların iyileşmesi için çok erken olmamış mı sizin ki?
Erdeminannesi0219 canım doktorlar bebeği yasayan anneler için 2 yıl dıyor biz evladımızı kaybettik 😔benım doktorum 6 ay yeterli dedi
Iremsyn99 istanbul Avrupa yakasında hastanesi aşırı lüks olmasada yeterli seviyedi temiz ve kaliteli olan yeni iklim bağcılar hastanesinde NEHİR BAYRAM var ve mülkümel bir doktor normal doğumu bırakın doğal doğum destekçisi. Ve su gibi sezeryan sonrası vajinal doğum yaptırıyor hastası olduğunuzda watsapta bir doula nın olduğu gruba elleniyor doğum esnası veya doğum süreci boyunca destek görüyorsunuz. Telegramda ki ayrı bir grup sadece soru sormak için doktor hanımında olduğu gurpla doğum sürecine kadar devam ediyorsunuz. Instegram hesabında nehir bayram diye çıkıyor. Hastane için yazdıklarımı önce belirtmek istedim bu doktor önerildiğinde hastane için kötü yorumlar vardı ve gitmesem mi acaba opmuştum somra bir muane olayım devamına bakarım dedim ve iyiki yorumlara aldan madım
Iremsyn99 bu arada benim 2. Gebeliğim ilki normal ama şuan doğal doğum istiyorum o yüzden tercih ettim bende o watsap grubundayım doğum hikayeleri vs hep okuyorum doktor hanım tam bir abla anne şevkati ile yanaşıyor gebelikte en önemli şey sonunda ki doğum anı ve doktor ebe tavrı
Sermec27 bence onla alakalı durum değil 38.hafta dediğiniz bebeğin normal doğum zamanı. Aynı büyüklükte kesi ve dikişler size de atıldı. Dikişlerin iyileşme sürecinden bahsediyprum ben tekrAr bi hamilelikte karnınız büyüdükçe dikişler iyileşmemişse sıkjntı yaşayacaksınız. Bence bi doktora daha danışın hiç olmadı 1 yıl falan beklemekte fayda var. Ben Dogum yapalı 15 ay oldu 8 haftalık hamileyim ben bile bi acabalardayım çünkü dikişlerim hala kaşınıyor bazen.
- Düzenlendi
Erdeminannesi0219 bunu bir cok doktorla görüştüm ve 6 ay gayet yeterli dedi sorduğum doktorlar kı benım doktorumun 3 yıl boyunca 3 ay arayla 3 sezeryan dogum yapıp bebeğini bir sıkıntı yaşamadan kucagına alan bir hastası bile varmış biz bebeğimizi kaybettik bu acı cok zor cok büyük bir acı Allah kımseye yaşatmasın yenı bır can arıyorsun hayata tutunmak için bir cok doktorun görüşünü aldım bu konuda ve hepsı 6 ay yeterli dedi kı kagan kocatepenin bir videosunda bile 4 6 ay arası artık yeterli dıyo benim için sezeryan yeri agrısı önemli degıl ben yavruma kavusayom da varsın agrısın varsın kaşınsın varsın 9 ay kusayım Allahım sizin evladınıza uzun ömür versin 🙏
Iremsyn99 amin inşallah sağlıcakla kavuşun inşallah yavrunuzla ❤️
Erdeminannesi0219 bana dr um istersen hic korunmayablrsn dedi ama 6 ay kornmanfa senin toplam acsndn iyi olur dedi 2 sene müddeti genelde ssvd için veryolr
AslCanszTokluolu evet bende nehir bayrami çok duydum amacım ona gitmek su günler gecesinde inş ben boluda yim ama eşimin görevinden dolayı doğma büyüme istanbulluyum onun için her ay gideriz mutlaka kontrolleri vs hep onda istyrm gidenlerden yorumları hep çok iyi
AslCanszTokluolu kesnlkle öyle katlyrm size doğal doğum benimde hayalim ve 11 ay 13 ay arayla bile ssvd yaptığı kişiler çok fazla nehir bayramn
Erdeminannesi0219 çok iyi dr larla da görüştü dedikleri şey eskidendi dikiş tutması vs şimdi öyle bişy yok dedi ssvd düşünmeyin korunmayablrsn dikiş acsndn sknti olmaz dedi hep ve düşünsenize yanlışlıkla doğmdan sonra direk hamile kalanı aldrmyolr o bebeği daha sık kontrolle doğumu gercklstryolr
Sermec27 amiiin amiin seni çok iyi anlyrm 💕 inş rabbim tez zmnda hayırla vere yaşın da önemi çok yaş küçük oldukça vücut daha çok çabuk toprlyo
Nilayilhan amiin inş dualrnzda untmayn bizide 😊