Iremsyn99 bende doktora boluya gidiyorum ilk doğumum sezaryen 2yıl oldu su an 26+2 ama buralarda sanırım ssvd yapan zor bulunur gibi 🤷🏻‍♀️

Iremsyn99 ilk doğumunuz kaç sene önceydi acaba merak ettim☺️İnşallah tecrübeli yazan olur 🤷🏻‍♀️

Nilayilhan ilk doğumu bundan 10 ay önceydi 39 haftlk bebegmn birden kalbi durdu sebebi araştırlsada bulunamadı dr binde bir olur dedi öyle 8 cm açlıklkla ters oldgu için bebek sezaryan a alndm

Iremsyn99 öncelkle başın sağ olsun canım merak ettim su an hamıle mısın ve kac haftalıksın
        benım de 45 gün önce 38 haftalıkken oğlumun kalbı durdu karnımda ve sebebı yok genetık test istendı sen sezeryandan ne kadar sonra hamıle kaldın cnm 😔

Iremsyn99 Amin cnm inşallah 🙏 Allahım sabırlar versin inşallah ben de 6 ayda korunmayı bırakcam Allah nasıp ederse rabbim bu evladına Uzun ömürler nasip etsin inşallah 🙏 ben ne otopsı yaptırdım ne plesantayı gönderdim canım sebebi yok şimdilik geriye genetık test kaldı

Sermec27 amiin Allah razı olsn rabbim cümlemsen evladına hayrlsi uzun ömür versin💕 bende otopsi istemedim kıyamazdım …
            Siz sezaryan mi oldnz

Iremsyn99 evet sezeryan oldum 45 gün oluyor ve 6 ayımda korunmayı bırakcam rabbim inşallah cok bekletmez hayırlısıyla nasıp eder inşallah 🙏 😔

Iremsyn99 istanbul Avrupa yakasında hastanesi aşırı lüks olmasada yeterli seviyedi temiz ve kaliteli olan yeni iklim bağcılar hastanesinde NEHİR BAYRAM var ve mülkümel bir doktor normal doğumu bırakın doğal doğum destekçisi. Ve su gibi sezeryan sonrası vajinal doğum yaptırıyor hastası olduğunuzda watsapta bir doula nın olduğu gruba elleniyor doğum esnası veya doğum süreci boyunca destek görüyorsunuz. Telegramda ki ayrı bir grup sadece soru sormak için doktor hanımında olduğu gurpla doğum sürecine kadar devam ediyorsunuz. Instegram hesabında nehir bayram diye çıkıyor. Hastane için yazdıklarımı önce belirtmek istedim bu doktor önerildiğinde hastane için kötü yorumlar vardı ve gitmesem mi acaba opmuştum somra bir muane olayım devamına bakarım dedim ve iyiki yorumlara aldan madım

Iremsyn99 bu arada benim 2. Gebeliğim ilki normal ama şuan doğal doğum istiyorum o yüzden tercih ettim bende o watsap grubundayım doğum hikayeleri vs hep okuyorum doktor hanım tam bir abla anne şevkati ile yanaşıyor gebelikte en önemli şey sonunda ki doğum anı ve doktor ebe tavrı