Gonca2535 KardelenYB benimde çok bacak ağrım olurdu doktorun toz magnezyum verdi direk içiliyor çok işe yarıyor ben ağrıdan yataktan kalkamıyordum
Cml_e07 Pinkyellow yaaa ne güzel ❤️ Ama doktor tam tarihinde gelen bebek sayısı nadirdir dedi yinede kasımDa gelecek inşallah ❤️🙏
Pinkyellow Cml_e07 evet tahmini 15. Bizde eşimde bende Kasım dogumluyuz bebisde öle olcak büyük ihtimal 🤭🙏
Dilruba92 9+2 olduk bizde ama bu migde bulantısı mahfetti beni hiç bir şey yiyemiyorum 4 kilo verdim resmen kilolu bir anne olduğum için bu benim adıma iyi ama mahfetti bu bulantılar beni 😪
Ozgek Mutlu_hamis banada kız dedi buyuk ihtımal ilerde netleşir dedii ikili yaptrmadim ben tercih etmedim sonuçlarn inş guzel cıkar
Mutlu_hamis Ozgek allah razı olsun canım benim cümlemizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim
Elifdemrcan 10+2 yiz bizde Allah izin verirse 20 Kasım 🤗 Benim cok bulantım var gece gunduz mutfaga adım dahi atamıyorum ilk hamileliğim gercekten cok zorlanıyorum, umarım en kısa zamanda biter bulantılar 😣
Gizem13 Elifdemrcan bnde ilk oğlumda çok kötüydüm 2. Oğlumda bi iyi bi kötü 9 ayı bitirdim 3. Çocuğu hiç düşünmüyorduk ama bana büyük bi supriz oldu ve ilk defa 10 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim yani günüm geçmezse şüphelenmezsem belki hiç anlamazdım
Ayten01 Zeynepekr ben yaptırdım en ideal hafta 12. Hafta sonucu bekliyorum haftaya çıkacak inşallah 12+6 yız bugün