Hbts Bizde 11 kasim gorunuyoruz. 12 haftalik olduk neredeyse. Midem cok bulaniyor cok istahsizim 4 kilo vermisim saglikla gelsinler tum bebisler
Bsraskmn Merhaba benim ilk gebeliğim 10+3 olduk 19 kasım gibi görünüyor doğum. 6. Haftaya girdiğimden beri aşırı bulantı halsizlik var 8 kilo vermişim. 5. Haftada öğrendiğimde doktora gittim ondan sonra virüs yüzünden hiç gidemedim vitamin falanda alamadım haliyle. Bu salıya randevu aldım vakalar azaldı falan diye korkumu yendim gidicem artık görmek istiyorum bebeğimi durumu nasıl bilmiyorum sağlıklımı iyimi. Sizler doktora gittinizmi?
Ugurlu90 Bsraskmn ayniyiz canım bnmkide 10+3 bnde 7 haftalikken gittm kalp atisini duydum bi daha gidemedm ama ikili test icin gidicem onumuzdeki haftalarda. Doktor bana sadece folik asit kullanmaya devam et demisti.
Bsraskmn Ugurlu90 ben daha kalp atışını bile duyamadım inşallah bi problem yoktur salı günü gidicez bakalım. Bende sadece folik asit kullanıyorum bide bulantı için prilam aldım
Yagmurahmet16 hillallyillmaz 22 kasim dogum ama ikiz bebek oldugu icin doktorum 1 kasimdan sonra alabiliriz dedi hayirlsi 10+2yiz 🥰🐣
Mayaa Merhaba. Benim de 1 Aralık görünüyor doğum ama Kasım da olabilir. 8+6 yım şu an. Benim göğsümde çok sivilcelenme oldu ya, sizde de var mı?
Sedaceylin09 2.hamileliğim 12+0 ikili testimize gidicez 30 nisanda nasipse doğum 10 kasım görüküyor ☺
Gonca2535 Sedaceylin09 benimde 6 mayıs ikili test 13.haftamda gideceğim güzel sonuçlar alırız inşallah 🥰
karauzum Merhabalar kızlar 11+1 iz biz de 😊 15 kasım görünüyor bakalım. Benim ne bulantım ne de aş ermem oldu. Karnımda büyümedi daha hiç. Kalp atışını duymasam hamile değilim herhalde dicem😅 5 mayısta ikili taramaya gidicez