KardelenYB hillallyillmaz merhabaaa benimde 7 kasım inşAllah 11+6 yız ne belirtiler yaşıyorlar 12 haftadakiler yazabilir miii benim mide bulantılarım yokoldu sade mide yanmalarım var arada bacak agrıları felan
Gonca2535 KardelenYB benimde çok bacak ağrım olurdu doktorun toz magnezyum verdi direk içiliyor çok işe yarıyor ben ağrıdan yataktan kalkamıyordum
Kurbagaannesi hillallyillmaz merhabalaaaar ❤️ Ben de 11+4 teyim. Sezaryen olacağım için 1 kasım gibi doğum planlıyoruz 😊 10 aylık da bir bebeğim var 🙈
Kurbagaannesi Akrep burcu anneler hazır mısınız 😄 benim hem akrep burcu hem rizeli bir bebeğim olacak 😁😁 delirmeye ramak kalan 🙈🙈 ilk bebeğim 10 aylık ikizler burcu ama yükseleni akrep hani o bile canıma okudu ikinciyi düşünemiyorum 😬
bilgemom Merhaba kızlar ben de 12+2 doğum 5 kasım görünüyor sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahh🙏🏼😍
bilgemom KardelenYB çok şükür yaşamadım sadece köfte kokusunu sevmiyorum, kendim pişirmezsem yiyebiliyorum🤣 anneme yada kayınvalideme pişirtiyorum🤣
Zeynepekr hillallyillmaz Bugün tam 11 haftalık olduk. Doğum da 14 Kasım görünüyor Allah’ın izniyle . Geçen haftalardan beri acayip bir mide yanması var özellikle geceleri mide bulantılarımda hafiflemişti ama bu sabah geri geldi ☹️ İkili test yaptıran var mı aranızda ya da kaçıncı hafta yaptırmayı düşünüyorsunuz ?
Ayten01 Zeynepekr ben yaptırdım en ideal hafta 12. Hafta sonucu bekliyorum haftaya çıkacak inşallah 12+6 yız bugün
daisybebek Ayda 1 doktora gitmek zulüm endişe ediyorum göremiyoruz ne halde bilmiyoruz. Pazartesi ikinci kontrolüm var okadar heyecanlı ve endişeliyim ki, temizlik yaptım belim ağrıdı üstüne bundan dolayı korktum inşalllah birşey yoktur 🙁 daha 10+3
FundaE 11+1 oldu.haftaya carsamba kontrolum var ve ikili test yapilacak. 2 gundur sol kasigimda batma agri oluyor. Normalmi sizce?
Cecoefto FundaE bende 11+2 yim benimde bu haftada kasıklarımda ağrı oldu normal sanırım rahim buyudugu için oluyo
Ozgek Mutlu_hamis banada kız dedi buyuk ihtımal ilerde netleşir dedii ikili yaptrmadim ben tercih etmedim sonuçlarn inş guzel cıkar