Haticebulent Giz4110 aynen canim keske dogursaydik hayirlisiyla 🤲🌸 ama benjmkinin gelecegi yok 39+5 olduk an itibariyle 🤰🤦♀️
Maviss Giz4110 ogluma ilk hamileligimde 18 di galiba bir kere su gibi sut geldi birdaha da dogumda geldi ama kizimda oglumu halen emzirdigim icin net birsey demiyorum normal yani
Maviss Giz4110 merak etme sut gelmesi iyi bazi anneler sezaryan olunca gec geliyo oyuzden normal olur inşallah hepimizinki
sinemoguz Ova bende 17+3 bende de hiç süt falan yok. Senin dediğin gibi ucunda hafif bir agrı var o da hep vardı zaten ☺️
Minikmucizemgeliyor1 9+1gunluk hamileyim 2 saat once tuvalete gittigimde pembemsi akinti geldi hastaneye gitmelimiyim ishal ve mide bulantisi var temmuzda bi dusugum var
Ikbalper Minikmucizemgeliyor1 ağrınız var mı😔 özele gidiyorsanız bir arayın hastanenizi belki doktorunuz çalışıyordur.
Bhy Minikmucizemgeliyor1 şuan 15. haftamdayım 8. haftada ishal gibi bi sorun olmuştu doktorum devam ederse gel demişti. Devam ederse aksatmayın gidin bence tedbir amaçlı
Giz4110 Minikmucizemgeliyor1 canım tabii gitmelisin bende de vardı doktor progestan verince geçti şükür. İçini de ferah tut 🥰
Ikbalper Giz4110 benimde senin gibi erken geldi canım bir sıkıntı yok.Sıkı sütyen kullan ve şakın elleyip uyarma.(bu kasılmaya neden olur denmişti bana) Maşallah de. Sütün bol olur inşallah🧿
Elmaveannesi Kizlar ben daha 6 haftalik hamileyim ama goguslerim acayip sekilde sertlesti ve cok aciyor inanin gece yataktan saga sola donerken bile acisindan uyaniyorum dokunamiyorum bile neden olur :(:(
cdirge haftada sarı bir süt gelmişti benim de. Şimdi 24 haftalığız ara ara geliyor ve göğüs uçlarımda çok hassasiyet var. Geçtiğimiz hafta doktoruma sordum normal olduğunu söyledi 🍼
Zeyk Giz4110 endişe etme erken veya geç gibi bir dönemi yok süt hiç gelmeyedebilir. Mesela ben doğurdum 45 gün oldu ama hamileligimde hiç süt falan sıvı vs akması olmamıştı. Herkesin bünyesi farklı korkma