Giz4110 Bugün 16 oldum t shirtümde tam sağ göğüs hizasında sıvı geldiğini gördüm çamaşır giymemiştim hiç hissetmedim de ara ara acıyordu o kadar. Çok erken değil mi bir sıkıntı olur mu diye endişelendim 😣
tugce0606 Giz4110 22.haftadayim göğüs kahverengi kısmın büyümesi harici hiçbir olay olmadı akıntı veya süt vs hatta korkuyorum ilerde süt gelme sorunu yaşar moyim diye aksine çok kuru göğüs ucum
anne543769 Giz4110 36. haftadayım canım hiç böyle süt gelmedi benden ama gelen arkadaşlar var gayet normal diyorlar ama sakın sıkma dokunma
Serena Giz4110 benimde 23 haftamda sag gogsumun hizzasi islanmisti atletim ama beyaz sut gibi değilde su gibi seffef ama cok yapiskan bi yapida bisi geliyor
busraburcak Giz4110 canım merak etme gelebilir bende de 18-19’da gelmişti hala da ara ara gelmeye devam ediyor ilk günden beri doktorum sütyeni sıkı takmamı önerdi gevşek bırakmamak gerekiyor daha çok akmasın diye
Ova 17+4 teyim ama hiç süt falan gelmedi açıkçası sadece göğüs uçlarında hafif ağrı var o da bayadır var yani hiç bilgim yok tecrübeliler yazsın da öğrenelim☺️
sinemoguz Ova bende 17+3 bende de hiç süt falan yok. Senin dediğin gibi ucunda hafif bir agrı var o da hep vardı zaten ☺️
Miniginannesiiii1111 tugce0606 hiç korkma benim arkadaşın hiç gelmedi hamileyken şimdi gayet güzel emziriyor bebeği
Giz4110 busraburcak yaa ben sütyen takmıyorum canım acıyor çünkü evden de çıkmadığım için ihtiyaç hissetmiyorum 😣 o zaman takmam mı lazım
busraburcak Giz4110 kuzum valla ben mecbur o günden beri takıyorum doktorumun dediği gibi de oldu şuan azcık gelip ucunda kuruyor sporcu sütyeni takmaya çalış en azından zamanla acı geçiyor ben evde ilk zamanlar ağlıyordum acısından ama alıştım şimdi 😂
ozgeoz26 Merhaba bende de bazen kurumuş beyaz lekeler oluyor sabah uyandığımda aşırı kaşıntı var bu ara göğüslerimde 22. Haftamdayım kaşıntı olan var mı benim gibi
Meralll ozgeoz26 benim de krem rengi gibi kurumuş bişeyler oluyor ama kaşıntı yok. 35. Haftadayım. Süt akıp kuruyor mu yoksa döküntü gibi birşey mi oluyor anlayamadım
Giz4110 busraburcak haklısın canım takıcam artık yapacak başka birşey yok 😐 hiç dokunmuyorum sıkmıyorum valla korkudan 😂
Gunesimoglum Giz4110 canım benim ki de o hafta da geldi şuan 34 ün sıkma canını ellememeye çalış doktorum normal olduğunu söylemişti
Giz4110 Gunesimoglum yaa rahatladım canım çok sağol senin de erken geldi demek sıvı gibi. İnşallah normaldir hiç dokunmuyorum korkudan 😊
Haticebulent Giz4110 aynen canim keske dogursaydik hayirlisiyla 🤲🌸 ama benjmkinin gelecegi yok 39+5 olduk an itibariyle 🤰🤦♀️