Miniginannesiiii1111 tugce0606 hiç korkma benim arkadaşın hiç gelmedi hamileyken şimdi gayet güzel emziriyor bebeği
lavienrose Benim 17. Haftam herhangi bi ıslaklık olmuyor yani oluyosa da ben hissetmiyorum ama çok fazla kaşıntı var ve ucunda genelde akıp kuruyo heralde beyazimsi sarimsi kurumuş bi şey oluyo. Duş falan alınca geçiyo. Sıkmayın diyorlar ellememeye çalışıyorum
Maviss Giz4110 merak etme sut gelmesi iyi bazi anneler sezaryan olunca gec geliyo oyuzden normal olur inşallah hepimizinki
Wonderanne Giz4110 benim de o haftalarfa gelmeye başladı 26+4uz hala var doktorum normal dedi olabilir sütyen giyme memeyi uyarma temiz tut ki enfeksiyon kapmasin göğüs pedi kullan dedi
Giz4110 Wonderanne yaa evde hiç giymiyordum giy diyen de oldu giyme diyen de 😐 en azından kafama takmamam gerektiğini öğrendiim çok teşekkür ederim 🥰
Wonderanne Giz4110 eğer sıvı geliyorsa evde sütün giyme memeyi sıktığı için sütü uyarır süt uyarılmaya devam ederse doğumu başlatır Allah korusun kimseyi dinleme vücudunu dinle
OzlemNaz 31+6 haftamdayım canım süt değilde sarımsı yapış yapış bir sıvı geliyor tişörtümde hep iz yapıyor malesef ☹️
Giz4110 Turkannnk olabilir canım sarkabilir ya her şey yolunda gitsin de vallahi onu hiç umursamayacağım 🥰
Gulsumhayal Giz4110 benimde tam 16 da geldi ama şeffaf renkte su gibi , koyu renk çamaşır giyince ara ara sıvı lekesi görünüyor