ds06 Tugbacolak evet bel ve sırt ağrısı çok oluyor birde geceleri huzursuz bacak sendromu yaşıyorum bu da fazla kilo almakla alakaliymis.ama karnım çok aşırı büyük değil benim o da küçük duruyor 🤷
Tugbacolak ds06 mm allahdan onu yasamadım bı o kalmıs☺️ Benım buyuk ya karnım 6. Aydan berı benı gören yarın dogurursun dıyordu smdı nerdyse dogurcam ıkız sanıyorlar🙈 bebegımde karnıma göre öle cokda ırı bı bebek degıl ama su fazlalıgı var sanırım ondan çatlaklardan bahsetmıyorm🙈
ds06 Tugbacolak canimiz sağolsun hepsi geçer inşallah önce doguralim sonra eski halimize dönelim inşallah 🙏
Ebrlp Boz5954 geçen hafta 3157 demişti dün kontrole gittiğimde 3870 dedi 🤦🏼♀️ İnanılır gibi değil nasıl oluyo dedim bende şaşkınım falan dedi başka doktora kontrole gitcem Pazartesi
Syma95 ds06 ben aslında bebiş kilo alsin diye hep faydalı şeyler yemeye çalıştım ama bebekten çok bana yaradı .bazılarında bebeğe yarıyor sadece. Yine kilosu haftasıyla uyumlu ama o kadar yemeye daha tombik olmalıydı ,😃
ds06 Syma95 aynen bende aynı şeyi düşünüyorum sürekli kuruyemiş muz kasar nesguik süt ne bulduysam yedim ama bebek o kadar da iri değil.sizin ki kaç haftada kaç gram di
Syma95 ds06 38+2de 3300du şimdi kontrolden geldim 39+3 3600 olmuş şaşırdım bende doktor diyet yap dedi
EbruCnr ds06 Çok çok aşırı değilse kilon çok sıkıntı yapma canım doğumdan sonra veriliyor. İlk hamileliğimde 50 kilo ile hamile kalıp 68le doğuma girdim. 1 yıl geçmeden eski kiloma geri döndüm. Şimdi 2. Hamileliğim 64 kiloyum sanırım bu hamilelikltede ilki gibi olacak 😊
ds06 EbruCnr çok güzel vermissiniz .bende 20 kilo aldım bazen hiç takmıyorum bazen de canım sıkılıyor verebilir miyim diye .teşekkür ederim inşallah 🤗
EbruCnr ds06 Çocuk hareketlenmeye başkadıktan sonra istemesende veriyorsun canım 😊 sağlığına dikkat et yeter Kalanı halloluyor 😊
Didonna ds06 ay canım benim hiç deşme benim yaramı 😂 63 le hamile kaldım 80 kiloyum Çarşamba doğuma gidecem doktorum her gördüğünde beni hoşgeldin Oburiks diyor bakalım nasıl gidecek bu kilolar bebeğim sağ salim dogsunda 🙏
ds06 Didonna ahahaha 😂 bende aynı durumdayım merak etme sen az bile almışsın.bizim doktorumuz iyisin diyor hala kiloya takan birisi değil.saglicakla al kucağına inşallah bebisini.bizimkinin daha doğmaya niyeti yok 39 u bitirdik.sanirim annesini obez yapmadan gelmeyecek 😂
Tugceediz anneadayi_ merhaba bendev39+5 hiç belirtiniz varmı bende yok birde çatı muayneside yapmadı doktor siz oldunuz mu
anneadayi_ Tugceediz biz bugün 40+0 olduk hiç bı belirti yok sadece çatı ağrım var biraz, Nisan su vs gelmedi , 38+4 te çatı muayenesi oldum canım , cumartesi de doğumu başlatacak doktor suni sancı ile
Tugceediz anneadayi_ hayırlısıyla Alallım evlatlarımızı kucağımıza inşallah canım bizde pazartesi gidicez bakalım ne yapcak doktor dua edelim birbirimize 🙏🏻😘