Syma95 ds06 38+2de 3300du şimdi kontrolden geldim 39+3 3600 olmuş şaşırdım bende doktor diyet yap dedi
Tugceediz anneadayi_ hayırlısıyla Alallım evlatlarımızı kucağımıza inşallah canım bizde pazartesi gidicez bakalım ne yapcak doktor dua edelim birbirimize 🙏🏻😘
Syma95 ds06 kendim için değil bebek daha fazla kilo almasin diye dedi normal doğum için zorlanırım diye
Kvsrece ds06 ay amin inşallah hep birlikte😂 veririz diye düşünüyorum ya da daha çok alırız bu şekilde yemeye devam edersem 😋😂
ds06 Syma95 çoğu doktor 4 e kadar normal sıkıntı olmaz diyor ama tabi doktordan doktora da değişiyor .dikkat edin 🤗
Syma95 ds06 benim doktorda 4e kadar olur 4u geçmesin dedi zatende benimde gözüm korktu ne kadar kilolu olursa çıkması o kadar zor olur diye 😃
Sumeyye19112 ds06 38+0 15 kilo aldım 😬 son iki haftadır kilo alımım durdu aynı kilo da sabit kaldım bakalım daha ne kadar alacağım 😅
ds06 Sumeyye19112 çok iyi ya demek ki kişiden kişiye değişiyor benimde son iki haftadır durduramayacagim kadar arttı neden böyle oldu anlamadim
Sumeyye19112 ds06 brnim yediklerim bebişe yarıyor sanırım son haftalarda Kilosu önden gitmeye başladı 😅
ds06 Syma95 bende hep aynı şeyi düşünüyorum son haftalarda artık kilo almasin diye uğraşıyorum resmen çıkması zor olacak diye 😂🙈