Sdmrll Gizemnaz_ geçmesini bekliycem canım çünkü tek çizgi çıkıyor bütün moralim bozuluyor zaten hasta olacak gibiyim o yüzden bekleyim diyorum
Gokceeebade Sdmrll adet gecikmesinin 5.günündeyim hiç gecikme olmaz normalde dün test yaptım tek çizgi çıktı hemen yapma moralin bozuluyor net cevap almak istersen kan ver hemen 😊 ben 3 4 gün daha beklemeyi tercih edicem umutlanmamak adına 😊
Dlndmr Benimde kan sonucum malasef 0 çıktı. 2 gün var adete bilmiyorum nolur ama tüm belirtileri yaşıyordum. Bel ve tek taraflı kasık ağrısı şişkinlik gaz 😥😥
Happybsrn Dlndmr sıkma canını hayırlısı ne ise olsun elden bişey gelmez 🙏 adet olana kadar umut olmalı 😀
Sdmrll Gokceeebade evet kuzum bende yapmıycam çünkü insan üzülüyor tabiki rabbim daha iyisini bilir ama yinede üzülüyoruz
Happybsrn [silindi] aynen ben de birşeyler ile uğraşıyorum ama hissiyatım olumsuz yönde nedense hayırlısı olsun hakkımızda 🙏😆😀💞
Rumi8787 Cern12 ayy var var hadi gözün Aydın . İki günde bir değerin iki katına artması gerekiyor . Sen 4 gün sonra tekrar bi ölçtür bakalım 🙏 hayırlı olsun 🙏