Happybsrn Mizgin2020 ya umutlandıramak istemem ama arkadaş kan verdi adet bi gün geçince negatif çıktı ama bi hafta SONRA pozitif oldu inşallah senin de öyle olur
Dlndmr Mizgin2020 bende duydum birinden iki gün kala kan vermiş negatif çıkmış bir hafta sonra pozitif
Rumi8787 Mizgin2020 şöyle de bişey var , adet düzenin gebelikten önceki bi kaç ay düzensizleşebiliyor , vücut gebeliğe hazırlıyormuş kendisini😌 sen yine de üzülme
Sdmrll Gokceeebade evet kuzum bende yapmıycam çünkü insan üzülüyor tabiki rabbim daha iyisini bilir ama yinede üzülüyoruz
Deletedmom316 Zdgnsym93 Happybsrn Zehra333 Nil-Beyza Gokceeebade Baharozan123 ilyada Minikmucizemizz Edafr Gokceeebade Happybsrn Gizemnaz_ Gamzebydmr Sunny Ozlemyeni ilyada Mizgin2020 kizlar Hayirli aksamlar kızlar şimdi ben adetimin 18 ci gunu yumurtlama gordum boyle cden daha koyu bir t pik olmustu 19 da catlama gordum ovulasyon testiyle adetime 9 gun var bende ovulasyonla onceden ogrenenler oluyo diye bende yapayim bi dedim yaptim bu gün boyle çikti normalda yumurtlama olmaayan zamanlarda cok çok silik çikar bende iste boyle bir kizin postun okudum sabah kiz boyle her gun yapmis yumurtlamadan sonra gun gun koyulaşmiş ve hamileymiş bende bi heves edip yaptim aslinda yapmiycaktim acaba koyulaşirsa ve hep koyu kalirsa gebelikmi olmus oluyor ? ( gebelik testim var ama drek yapmak istemiyorum hem çok erken gebelik testi icin ? ) ne diyorsunuz kızlar yorumlayin sizde ❤😊ht
Ozlemyeni Sunny ben iki gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Biraz bekliycem adet bi kac gun gecsin oyle yapicam. Madem ayni gun İrtibatta kalalim😊😊
Happybsrn Gamzebydmr benim de 5 gün var zaten sokağa çıkma yasağı var eczaneye de gidemeyiz bahanesi ile avunuyorum 😀😀😀