Mizgin2020 Benim gibi kalçanın üstü beli ağrıyan var mı en ufak bişey yaptım mı agrıyor gebelik varsa o yüzden midir bilgisi olan cevaplar mı
Cern12 Mizgin2020 daha yeni öğrendim internetten baktım hanımlar değerim 19 ya varmı hamilelik yokmu sizce
Rumi8787 Cern12 ayy var var hadi gözün Aydın . İki günde bir değerin iki katına artması gerekiyor . Sen 4 gün sonra tekrar bi ölçtür bakalım 🙏 hayırlı olsun 🙏
Cern12 Happybsrn ya umitlenebilir miyim sahi varmıdır ya doktorum ne diycek acaba cumartesi görüşebilecem doktorumla sonuctada 0-5 arasi yaziyor normali bilemedim
Happybsrn Cern12 canım 0_5 üzeri hamillelik ama önemli olan sağlıklı şekilde yükselmesi 🙏🙏😆💞💞 umarım yükselir
Cern12 Happybsrn ya gerçekten mi allah’ım çok şükür cumartesi doktorum kesin bisy söyler inşallah yolunda gider ya inşallah sevinmeye korkuyorum
[silindi] Happybsrn 11 gün var canım içim içimi yiyor ama kendimi umutlandırıp stres yapmak istemediğimden kafamı meşgul ediyorum 😇🥺
Happybsrn [silindi] aynen ben de birşeyler ile uğraşıyorum ama hissiyatım olumsuz yönde nedense hayırlısı olsun hakkımızda 🙏😆😀💞