Rabiakk RabiaMG isimler aynı memleket aynı mahalle aynı cinsiyet de aynı 😁😁oğlum olacak Allah’ımın izniyle
YagizAsyaMom Betulyesilts merhaba Ocak 2019 da sezeryan oldum bu ocakta tekrar gebe kaldım şu an 19+3 oldum yani arada 1 sene olmasına rağmen doktorum pek sıcak bakmıyor. Sanıyorum ki iç dikişler yüzünden. Ama ilk doğum rahat geçtiyse buda geçer diye düşünüyorum
Kezosirac YagizAsyaMom yaran taze belki o yuzden. Valla benim 1. Oglum 2016 şubat suan bende 2. Ye 18 haftalik ama böyleken bile sezeryan kısmı büyüme esnasinda asiliyo. Heleki daha bunun 25. 30. 35. Haftalri var zeytijyagi sür sezeryan bölgene iyi geliyo
Betulyesilts YagizAsyaMom ilk dogumumda zorunlu sezeryan oldum acilma olup olmaycagino bekleme sansim olmadi hatta dogum sancisi bile cekmedim 🤷🏽♀️ Bilmiyorum nasil bisey ama sezeryanda bebegimle ilgilenemezsem diye iste
Ayseturan Merhabalar bizde gaziantepten 3 gün once doktora gittim 21 haftalik. kız bebişimiz olucagini ogrendik😊
YagizAsyaMom Kezosirac kaşıntı ve kabarma oluyor mu peki ben seviniyordum izinden eser kalmadı diye fena kaşınıyor zeytinyağının deneyeceğim çok sağol 🌺
Zeytinn7 2MinnakAnnesii merhaba 🥰 ben hem Eylül geliniyim hem Eylül annesi olacağım inşallah 🤲 19+2 haftalık hamileyim oğlum olacak ❤️