YagizAsyaMom Kezosirac kaşıntı ve kabarma oluyor mu peki ben seviniyordum izinden eser kalmadı diye fena kaşınıyor zeytinyağının deneyeceğim çok sağol 🌺
Ankakusu35 Merhaba bende izmirde oturuyorum 19 haftalık olduk. Kız annesi olucam bende nasipse. Bu hafta hareketlerini hissetmeye başladım, bizede eylülün ikinci haftası dedi doktorumuz:)
Bsrlmnemr Ankakusu35 bizde 19+4 üz canım benimde Allah nasip ederse kzım olacak.. Hareketleri bende 1 haftadır falan net hissediyorum ama çok aşağıda hissediyorum kasık hizası gibi seninde öyle mi
Bsrlmnemr Damlaibo canım hareketlerini nerde hissediyorsun ben aşağıda kasıklarımın hizasında hissediyorum da çok mu aşağıda korktum
Damlaibo Bsrlmnemr genellikle bende oralarda genellikle sağ tarafımda hep cadım ama arada yukarlarda hissettiğimde oluyo 😊
Ankakusu35 Bsrlmnemr evet kasıklarımda bir de göbek deliğimin hemen altında atıyo daha sonra sağ sol değişiyo :) Seninde göbeğin ileride mi ya benim karnımın üst bölgesi daha çıkmadı daha çok göbeğim var :)
Bsrlmnemr Ankakusu35 bende çok bi değişiklik olmadı canım ya gören hamile demez 😂 bi an önce artık karnım göbeğim falan çıksın istiyorum
Bsrlmnemr Ankakusu35 67 kilo ile hamile kaldım ilk 4 ayda 58e düştüm yeni yeni kilo almaya başladım canım
Betulyesilts YagizAsyaMom ilk dogumumda zorunlu sezeryan oldum acilma olup olmaycagino bekleme sansim olmadi hatta dogum sancisi bile cekmedim 🤷🏽♀️ Bilmiyorum nasil bisey ama sezeryanda bebegimle ilgilenemezsem diye iste
YagizAsyaMom Betulyesilts doktorunuz kesin bişey diyor mu olur yada olmaz diye İnşallah gönlğmğze göre olur. Benim çok rahattı umarım bu doğumda böyle olur