htcmuhammed 2MinnakAnnesii Hayirli Ramazanlar 😇 Erzurumda oturuyrm ama şuan annemlerdeym 19 hafta 3 gunluguz erkek teyzesi Allah nasip ederse
Miniginannesiiii1111 2MinnakAnnesii 18+4 cinsiyetimiz şuan için erkek görünüyor kesinlik vermedi doktorunuz 7 Mayıs’ta detaylı ultrason var orda kesinleşecek inşallah hayırlısıyla 🙈❤️
2MinnakAnnesii Miniginannesiiii1111 7de benimde detayli ultrasonum var hayirli haberler aliriz insallah
2MinnakAnnesii Yakamoz__gul acaba benim hissettiklerimde bebismi genelde sut ictikten sinra ve sola yattigimda oluyor cunku
Yakamoz__gul 2MinnakAnnesii öyledir canım muhtemelen. Genelde düzenli oluyor dicem ama benimki ackende kipirdiyor tokkende sabahta gecede baya hareketli anlican 🤗
Prensprenses 2MinnakAnnesii maşallah 🙏 bende pazartesi detaylı ultrasona gdcem o zaman sorıyım bakalım ne zaman hissedicem hareketlerini acaba
ZeynepBetul 2MinnakAnnesii 20.0 olduk bugünnn %80 Kız bekliyoruz bakalım şansımıza ne gelecek😂 istanbul
Rabiakk RabiaMG 😁😁en iyi tarif edeceğim orası aslında 😁çok yakın değiller oraya ay valla denk geldi bu kadar olur
Kezosirac 2MinnakAnnesii bizde 18.haftalik olduk eylul 3 haftasi doğacağız Insallh. Rabbim ogunlerr çıkarsın hepimizi. Ben cinsiyetini öğrenemedim 😅💞