Zemuda Merveazra yo aslında 12. haftada öğrendim erkekti. 16. haftada da erkekti. 20. haftada da. En son ayrıntılıya girince öğrendim kızımız olacağını. O yüzden öncekileri saymıyorum ben 😀😀😀😀
Yesimmm93 Zemuda ya sen ciddimisinnnn bende yorum attım değişmez erkek gösteriyor diye 2 farklı doktora gittim ikiside 18 haftaya kadar erkek dedi detaylımıza az kaldı orda değişirse kız derlerse artık herşeyi mavi olur 😂😂😂😂😂😂
Yesimmm93 Zemuda ya sen ciddimisinnnn bende yorum attım değişmez erkek gösteriyor diye 2 farklı doktora gittim ikiside 18 haftaya kadar erkek dedi detaylımıza az kaldı orda değişirse kız derlerse artık herşeyi mavi olur 😂😂😂😂😂😂
Keriminmutluannesi Merveazra ben 12 ci haftada gitmiştim doktor kızın olucak dedi çok sevindik daha sonra 17 ci haftamda gittim o zaman da oğlun olucak dediler şimdi 35 haftalığım ve oğlumu bekliyorum🙏🏻
Kibarbaby Merveazra inşallah ☺ Benimkinin bacakları kapalıydı doktor biraz ultrason aletiyle sallayarak döndürdü kapalıyda doktora söyle uğraşsın biraz ☺
Yesimmm93 Merveazra 11+6 da ögrendim 18 haftalık olduk hala aynı 😂 sanırım kızları karıştırıyor doktorlar ama erkeklerde daha sonraki haftalarda değişeni görmedim şuanlık gösteriyor bebişler zaten 🙈
Zemuda Yesimmm93 😀😀 sizde olmaz inşallah ya ben hep aynı doktpra gitmiştim. Sin farklı doktorlara gitmişsiniz. Amaan sağlıkla güzellikle doğup büyüsünlerde gerisi boş mesele 😍
Merveazra Minnosunannesi hay maşallah ben 11 haftalıkken gittim doktor kesinlikle çok erken dedi hevesim.kursagimda dondum eve 11+5 di
Hilal1206 Haftada ikili tarama testinde %70 dedi doktor bir ay sonra 16. Haftamda kızım olucağı kesinleşti 👼😍❤