1anne2bebek__ Merveazra ben tam 13+3 te öğrendim bizimki gösterdi bizi merakta bırakmadı 😍 31+2 olduk değişmedi de cinsiyeti.
Merveazra 1anne2bebek__ bende kiziminkini 13+3 de öğrendim ikinciside tam 13+3 de gidecem kontrole inşallah belli olur ya
Eceb Merveazra şansımıza sırtüstü yatıyordu hemen gösterdi☺ erkek bebişler daha önce belli oluyormus ☺☺
1anne2bebek__ Merveazra inşallah o da gösterir hemen merakta bırakmaz sizi 🤗 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahımmmm
Cesurizmir AyeglYaren banada 13.haftada %90 kız dedi ama söylemeyin kimseye dedi. Oğlumda 11 haftalıkken öğrenmiştim.bunda henüz öğrenemedim. Sabırsızlanıyorum 😍😍😍
Babies16 Kendi ozeldeki dr um soylemedi.suan 14 +1 im.bugun devlete gittim oda soylemedi ordan ciktim baska bi ozele gittim sukur soyledi kızım oluyor ins 😀 biraz dr la alakali bi durum
Haticekckylmz Merveazra 12+2de ogrendik canim oglum olacagini 19+2yiz degismedi hayirli evlat olsunlar RABBIM saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin 🐣💙
srpkse 15 haftaligim tam suan ve kac ozel hastane ve doktor gezdim bisey diyemiyorlarmis 😒 sanki erkek bebekler daha mi erken gösteriyor 🤔kiz olunca ileri haftalara atabiliyor sanki cinsiyet