Sblatc Elif_1 bende haftaya gitmeyi düşünüyorum gidince buraya yazar mısınız doktor hakkındaki görüşlerinizi
Elif_1 Sblatc tamam ben yazarım salı gidicem ama 1 kerelik gidicem. bugün Pendik yüzyıl hastanesine geldim görüştüm doğumu sanırım yüzyılda yapacagım ztn 36. Haftadayım az kaldı
Bebekbebek1 A_S_K Yaa hayırlısı olsun bakalım, üzücü bir durum çünkü yarı yolda kaldık, en azından söyleseydi iyi olurdu. İnşallah yeni doktor da iyidir, haftaya kontrole gideceğim en azından denemiş olurum 😓
Borsevbolut Bebekbebek1 Canım ben yeni gelen doktora baktım melis koca en son görev yeri Farabi hastanesi nasıl bilmiyorum bende gidicem bakalım 🙏
Ezgii41 Elif_1 aa gebze yüzyılda normal doğum 3.750 şuan aslında ikiside aynı oluyodu siz 3000 yazınca şaşırdım
Bebekbebek1 Borsevbolut evet bende baktım ama sanki birkaç tane dr melis koca var, o yüzden bende haftaya gidip tanışacağım bakalım 🐣
Borsevbolut giresun Ay ilgileniyor demi senin yorumun biraz rahatlattı beni son 2 hafta başka doktor bulamazdım 🙏🥰
Sblatc giresun 5. Aya kadar farabi ye gittim ona hiç gitmedim şansıma hep Meryem top a gittim. Devletten memnun kalmadım özele gideyim dedim en son.
giresun Borsevbolut devlette bile okadar sakin ve ilgiliydi özelde olmaması mümkün değil Gebze’de dilovasina muaynesine giden insanlar vardi
Sblatc giresun ay çok sevindim darıca Hospital Park a devam etmek isterim çünkü diğerleri birqz pahalı
Borsevbolut Sblatc ben bugün gittim bayıldım doktora semavi hanımdan daha cok ilgili gercekten ve daha cok konuşkan ve aklımızdaki bütün soruları sorun ben yanıtliyim dedi bu arada catı muyanelerini kendisi yapıyormuş ebeye yönlendirmiyomuş özellikle sordum merak edenler için yanıtliyim dedim kızlar🤗