A_S_K Bebekbebek1 Bir de zam gelecekmiş daha benim bildiğim 1 ocaktan itibaren falan geliyordu. Sağlıcakla bir doğursaydım. Doğurmaktan çok hastane telaşı sardı. Zaten ikinci sezaryen diye gerginim 😬
Borsevbolut Sblatc ben bugün gittim bayıldım doktora semavi hanımdan daha cok ilgili gercekten ve daha cok konuşkan ve aklımızdaki bütün soruları sorun ben yanıtliyim dedi bu arada catı muyanelerini kendisi yapıyormuş ebeye yönlendirmiyomuş özellikle sordum merak edenler için yanıtliyim dedim kızlar🤗
Sblatc Borsevbolut ay çok sevindim. Doğumlara giriyo mu acaba kendi. Yeni diye böyle davranmıyordur inşallah 😅
Borsevbolut Sblatc Onuda sordum giriyormuş hatta ben nstye girdim o arada suriyeli Bi hastası vardı dogurturup asagı indi canım🥰
Elif_1 Kızlar ben gittim melis hanıma cok ilgili gercekten yarım saat konustu benimle cok ilgilendi insanın içini de rahatlatıyor ve çok neşeli bir doktor
A_S_K Elif_1 Çok sevindim. 😍 Bende ekimin ilk haftası gidecegim heyecanla bekliyorum. Muayene ücreti aynı mı?
Kader_180 Elif_1 kızlar merhaba bende oraya gitmek istiyorum melek hanımı çok övüyorlar sizce nasıl bilginiz var mı