A_S_K Elif_1 Nereye gideceğini söyleseydi keşke ya. Napmayı düşünüyorsunuz? Öğrenirsek haberdar edelim birbirimizi nereye gittiğini. Bir de doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı zorunlu sezaryen?
Elif_1 A_S_K eger doktorum oradan ayrıldıysa ben daha oraya devam etmem bu saatten sonra da yeni hastaneye arayışına gireceğiz son 1 ay kaldı stres üstüne stres
A_S_K Elif_1 Diğer hastanelerde de fiyat çok ya. Muayeneleri bile uçuk. Hospitalda doğum ne kadardi biliyomusunjz bilen yok mu hiç
Sblatc A_S_K ben bu ay başlamıştım semavi hanıma devam etmeyi düşünüyodum. Doğum ücreti normal 2500 sezeryan 2800 dediler
Elif_1 A_S_K şaka gibi ya insan haber verir gercekten veya böyle bir durum var hastalarınla paylasırsın resmen ortada bırakmak bu
Sblatc A_S_K o baya da uzağa gitmiş. Ben 1 kere gittim sürekli giden hastalarını düşünemiyorum şu an. Yeni doktor iyi olsa bari ya.
Bebekbebek1 A_S_K Yaa hayırlısı olsun bakalım, üzücü bir durum çünkü yarı yolda kaldık, en azından söyleseydi iyi olurdu. İnşallah yeni doktor da iyidir, haftaya kontrole gideceğim en azından denemiş olurum 😓
Sahram25 Ben doğum yaptım o hastanede sezeryan yani kötü değildiler ama sonda takmalarını istedim anesteziden sonra kabul etmediler spinal istedim genel yaptılar hiç bir sorun yokken
A_S_K Sblatc Giderseniz haberdar edin,ben gidip deneyeceğim yeni doktoru ancak ekim başı gibi. Önce giden olursa yorum yapsın ☺️
Sblatc Elif_1 bende haftaya gitmeyi düşünüyorum gidince buraya yazar mısınız doktor hakkındaki görüşlerinizi
Uraz_momy trknHozmn Darıca’da oturuyorum ama o hastahaneye bilmiyorum. Daha önce Medar ve yüzyıla gittim. Memnun kalmadım biz biraz pimpirikli olduğumuz için şimdi wm medikalpark Pendik hastahanesine gidiyoruz. Doktor hasta uyumu çok önemli inşallah gönlünüze göre bir doktorla denk gelirsiniz.