Bebekbebek1 Elif_1 bende 2 saat önce gittim haftaya gel dedi, keşke uygulamayı açıp okusaydım sorardım en azından 😓
Bgmkyz Elif_1 acaba hangi hastaneye gidicek. bende ilk defa gidicektim şimdi tekrar doktor arayışına girdim
Elif_1 Bebekbebek1 ben aradım konustum daha belli degil dedi bana ama hastane randevu almıyor sanırım hastaneyle ilgili problem var bende gittim. Bugün öbür hafta gel dedi bana hastane 3. Kadın dogum uzmanı almıslar ama ne olacak bilmiyorum
Bebekbebek1 Elif_1 evet ya mesaj geldi yeni doktor geldi diye 😓 doğumlarımız olsa öyle gitse , dertlendim resmen ya 😓😓
A_S_K Elif_1 Hangi hastaneye geçmiş acaba hastane ayrıldı diyor randevu vermiyor gittiği yeride söylemiyor çok üzüldüm. Biliyorsanız söyleyin kızlar lütfen. 🙏🏻 Bebekbebek1
Elif_1 Bebekbebek1 valla semavi hoca giderse ben o hastaneye adım atmam cünkü semavi hoca için gidiyorum yoksa hastane cok iyi degil inşallah gitmez
Bebekbebek1 Elif_1 evet ya giderse hangi hastaneye gideceksiniz peki? Benim evime çok yakin, semavi hanımdan da çok memnunum 😓 inşallah gitmez
Elif_1 Bebekbebek1 benimde evime cok yakın semavi hoca hangi hastaneye giderse oraya giderim ama Bi süre calısmazsa ne yaparım bilmiyorum bizim az kaldı doğuma bu saatten sonra böyle bir strese girmek istemem
Bebekbebek1 Elif_1 kesinlikle bende oyle 36.haftadayim, hastaneyi iyi duymamıştım sırf semavi hoca içime sindiği için kalıyordum bakalım
Elif_1 Bebekbebek1 A_S_K ben en son kendisiyle görüştüğümde daha belli degil demişti dün aksam ama hastane ayrıldı diyor ama hala İnternet sayfasında orada calısıyor gözüküyor eger böyle birşey olursa yarı yolda bırakıldık gözüküyor
Bebekbebek1 Kızlar hastaneyi aradım yarın son günü olduğunu söylediler. Daha dün akşam muayeneye gittim, ayrılacağına dair bir şey söylemedi. Bilgim yok, çok üzüldüm açıkçası
A_S_K Elif_1 Nereye gideceğini söyleseydi keşke ya. Napmayı düşünüyorsunuz? Öğrenirsek haberdar edelim birbirimizi nereye gittiğini. Bir de doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı zorunlu sezaryen?