Bebekbebek1 Elif_1 çok şükür benim de iyiydi, detaylı ultrason zamanı rahim ağzı kısalığı vardı ama onu da ilaçla atlattık, şimdi de iyiyiz bende 33+4 haftalık oldum, muayeneler sıklaştı vakit geldikçe 🤭🥰🥰
A_S_K Elif_1 Dpğum yapınca bilgi verirmisiniz acaba benimde doktoru semavi kurt o hastanede sezaryen olacağım. İlk bebeğimde benimle kalacak hastanede. Odalar nasıldı hepsinu merak ediyorum 23. Haftadayız bizde. ☺️
Elif_1 A_S_K tabi yazarım Allah kucağınıza almayı nasip etsin bende odaları görmedim ama hem tek kişilik hem cift kişilik varmıs benim bildiğim
Bebekbebek1 Elif_1 odalar için bugün kontrole gittiğimde sordum, korona sebebiyle odalar tek kişilikmiş, ziyaretçi kabul etmiyorlarmis
Bebekbebek1 A_S_K evet tek kişilikmiş ama gidip görmedim odaları, siz gittiğinizde bakma şansınız olursa yazarsınız olur mu ? Tam hatırlamıyorum ama 2500-3000 arasıydı sanırım
Elif_1 A_S_K semavi hoca gidip bakabilirsin demişti odalara sanırım gösteriyorlar ama ben cıkmamıstım
hasretakkus giresun onu bende merak ediyorum öle bı durum olursa nasıl olucak acaba doktorumuz izindeymis gidip soramadim
Bgmkyz hasretakkus semavi hanımdan memnun musunuz bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum evime yakın diye
Bebekbebek1 Bgmkyz bende semavi hanıma 12. Haftadan beri gidiyorum ve çok memnunum kendisinden, 36 haftalık oldum. Artmadiysa 120₺ muayene ücreti var