Gizemito Melekkannesi Umay isminin anlamına bayılıyorum hem farklı da geliyor çok bilindik duyulmuş değil sağlıkla gelsin inşallah 🥰
Asu20- Ajlan leyya mahi yade henna hare bence güzel değiller de duyulmamış isim bulmaya çalıştım . Yazılanlar gayet güzel fakat çok kullanılan isimler .
Mevsim36 Kızlar Şifa, nasıl sizce, kızım olursa çok koymak istiyorum henüz cinsiyeti öğrenmedik 16 haftalığız. Duyunca kulağa nasıl geliyor sizce
Sefiriniizi Mevsim36 col guzel bi isim mevlanin kizinin adi miydi cok guzel hem.gunluk hayatta kullanilir
Fulyasare Ozgeesin benm kızda “arşıl sare” sareyı esjm arsılı ben koydum 😂 kavga cıkmasjn diye 2ısım koyduk😂
Didi6 Nur_nur06 Ecmel çok daha güzel ve manalı canım. Telaffuzu zor diyorsan Ece veya Ecem olsun. Defne ismini iyi araştır canım, Yunan mitolojisinden geliyor… https://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/defne-isminin-gercek-anlam-ne-dinen.html?m=1
Gulusuat Aaaaysel insallah bende cinsiyyetini oreniyim kiz olursa hep Milana koyucam diyorum ama esimin ailesi 1 az disliyo Turk ismi olsun yabanci isimdir bu falan dedim ben boyle seviyorum esasda anlami guzel olsun zaten her seye karisib 1 miz koyuyolar konusmakda onlara kaliyo istediyim gibi hayatimi yasiyorum
Sefiriniizi Alpkaan sukeyna ne gozunu seveyim hangi dil bu.annesinin babsinn dedesinin adi ne.cok tuhaf bibisim
SeHer1909 Babyaltug Melinda “ benim kızım” anlamındaymış kız kardeşim koyacak. Ben Karaca koyucam. Alvina duymuştm hosuma gitmişti
muhanneozge SeHer1909 ah karacayı ben de düşünüyorum. Bende ayrı bir yeri var. Anneannemi yeni kaybettim. Gençken saçları simsiyah çok güzel bir kızmış karaca derlermiş. Gönlümden geçiyor ama Dillendiremiyordum bir türlü
Alpkaan Ades06 yıllardır hayalini kurduğum bir isim elifde tamamizda Vera da eşim i kabul ettiremiyorum şimdilik Alya diyor ama bakalım zaman ne gösterir belki ikna ederim 🤗🥰 cinsiyet bir belli olsunda 🤗