Alpkaan Ades06 yıllardır hayalini kurduğum bir isim elifde tamamizda Vera da eşim i kabul ettiremiyorum şimdilik Alya diyor ama bakalım zaman ne gösterir belki ikna ederim 🤗🥰 cinsiyet bir belli olsunda 🤗
Fulyasare Benım kızım Arşıl. Arşa ermek arştada allah olduguna göre, allaha yakın demek.arşil degil ama herkes tevbe suresınn son ayetındekı arşil azimin arşili sanıyor ama benımki ı ile. Arşıl. Bide “ ilk”, “illa” kızıma illa ismini düşündüm ama esım begenmedj. İlk koyayım dedm onuda sacma buldu, 😂😂 lăl ismide güzel.sihem,ilhem,elida,milena,övgü,dua…
Sefiriniizi Alpkaan sukeyna ne gozunu seveyim hangi dil bu.annesinin babsinn dedesinin adi ne.cok tuhaf bibisim
Alpkaan Sefiriniizi arapça Anlamı da sessiz sakin onurlu kadın demek arkadas farkli isim sordu dikkat çektiğine göre farklı bir isimmis gerçekten sorusuna uygun bir isim yazmisim.
Fulyasare Ozgeesin benm kızda “arşıl sare” sareyı esjm arsılı ben koydum 😂 kavga cıkmasjn diye 2ısım koyduk😂
Sefiriniizi Mevsim36 col guzel bi isim mevlanin kizinin adi miydi cok guzel hem.gunluk hayatta kullanilir
Mevsim36 Sefiriniizi değil mi ayy yüzümde güller açıyor şuan ben ismi çok sevdim hatta daha evlenmeden dua, ederdim şifa ismiyle ama bi kaç kişi böyle birşeyler söyledi. Acaba dedirttiler bana ondan sizlere de bi sorayım dedim. Çok teşekkür ederim ☺ ☺ ☺ ☺
Sefiriniizi Mevsim36 valla esimin kuzenin cocugunun adi şifa ayrica kendisi kanadaya tasindi.kari koca muhendis modern insanlar .ve şifa koydular kizlarinn adini
Sefiriniizi deleted960 çok guzel anlami cok guzel.ben boyle gunluk hayatta kullanilan isimleri cok sevoyorum.inci mercan nilufer menevşe papatya kumru gül tanem ipek balçiçek güneş defne irmak deniz nehir
Sefiriniizi Bal,Nar,Narin,Çiçek,Balçiçek,Bal,İlgin,Tanem,inci,İpek,Şiir,Masal,Misra,İlke,İlkyaz,Başak,Ekin,Nilüfer,Gül,Açelya,Defne,İtir,Lale,Burçak,Çagla,Fulya
Fulyasare Sefiriniizi fulya benm kendı adjm kızıma kendı adımı koymak ıstedım ama hetkes sacma buldu🤦♀️😂