kızlar yeni yeni bulantılarım geçti ve iştahım açılmaya başladı 15. haftadayız şuan ve canım sürekli pizza cips kola falan çekiyor abartmamak kaydıyla yiyorum ama sonra da vicdan azabı çekiyorum.Bi de toxoplasmayla ilgili bir yazı okudum bugün pizzadaki sosislerden biraz korktum ama yedim bile çoktan zararı olabilir mi o kadar net sizce 🤦🏻‍♀️

zeyolin canım bende istiyorum bazen 16.haftamdayım neredeyse aynıyız ama ben özellikle sosissiz olanları seçiyorum yiyorum yinede yani😀 öyle dene bencede illa ki canın istiyorsa

zeyolin alt tarafı sosis sucuk yemiceksin canım kendini öyle şartlama yani desem ki çok canın istedi sosis fln tamam dicem de pizza istiyosun seceneğin var onsuzda olabilir yani😀bebeğini aklına getir yeterli🙃

zeyolin ya ben 34 haftalığım 16 cı haftamdan beri herşey yiyorum sağlıksıza dikkat etmeye çalışıyorum ama olmuyo hep öyle şeyler aşeriyorum çok şükür bir problemimiz yok bebişim de pek sağlıklı😊

FahriyeztrkYcel pizza da yeşil biber ve zeytin sevmiyorum sosis sucukta çıkarınca bir şey kalmıyor 🤣 aman tek derdimiz bu olsun insallah Allah sağlık sıhhat versin hepimizin bebeklerinee 🤗

kendi yaptığım sebzeli pizza, burger, çay bardağı kola, patates kızartması, cips... yiyiyorum malesef

zeyolin offf insallah bi zarari olmamistir bebislere. Balik yemek gerekiyor yiyemiyorum midem almiyor. Ceviz yemek gerekiyor yiyemiyorum yine midem almıyor. İlk haftalarda neyi cok yediysem artik yiyemiyorum surekli faydasiz seyler yemeye basladimm 😞