elenn Bakirdilan56 Allaha yardımcınız olsun doğum yaparsanız bizide bilgilendirin inş istediğiniz gibi olur 🙏
Negatif Ay-Bek Baş aşağı şu anda baya zamandır aynı pozisyonda benimki. Çatı muayenemi oldum bu arada. Bence aşırı korkunç bi durum değil ama burada yazılanlardan ötürü kendimi korkutup gittiğim için çok kastım kendimi
Ay-Bek Negatif sevindim sizin adınıza benim 2 3 aydır kafası aynı yerde dönmüyor doktorum haftaya sezeryan için gün verdi
Darkgod Bakirdilan56 ay o bende de var bir haftadır 🙄😳 bacak arası ağrısından uyuyamıyorum yuruyemiyorum
Negatif Ay-Bek hayırlısı olsun. Ben de normal doğumdan çok korktuğum için sezaryen mi olsam diye düşünüyorum😐
Ay-Bek Negatif ikisinden de korkuyorum ben 🙄 normal doğumda sancı çok oluyor diyorlar kimisi az çekiyor kimisi çok 🤷🏼♀️ sezeryanda da karın kesiliyor sonra ağrılar ve onun geçmesi baya sancılı oluyormuş 😐😐 hayırlısı olsun İnşallah
firstmom 36+1 olduk biz de 😊 Dün kontrol vardı kilomuz nerdeyse 3 olmuş, bir 6 güncük önden gidiyormuşuz yani 🐒 nst çekildim o da normal çıktı. Haftaya çatı muayenesi var bakalım ne diyecek doktor 🙄
Ayca517 Miniginannesiiii1111 bagdas kurup oturmak ve dizlerinin ustune comelmek bir kac yoga hareketi var canim bi bak internetten :)
Miniginannesiiii1111 Ayca517 benim arkadaşın başına geldi öyle oda herşeyi yaptı olmadı 😇 yanlış kişiye yanıt verdiniz herhalde benim doğuma daha coook var bu tavsiyeni yinede not alacağım teşekkür ederim ❤️
Enesinannesi Merveaygun 36+3 haftaligiz bebegimin basi yukarda donmedi :( acaba benm durumda olan varmidir bu haftalardan sonra doneniniz varmi
kitapkurdu medine_altntss22 60-70 kilo portakal yemişimdir 😊 nesquiq içtim. Bol bol kemik suyuna yemekler yaptım yedim. Pekmez içtim. Tatlı yemedim ama abırcuburdan da eksik kalmadım 😊