Negatif Ay-Bek Baş aşağı şu anda baya zamandır aynı pozisyonda benimki. Çatı muayenemi oldum bu arada. Bence aşırı korkunç bi durum değil ama burada yazılanlardan ötürü kendimi korkutup gittiğim için çok kastım kendimi
Hicoli 36+2 olduk bugün bizde. Karnı düşen var mı ? Doğum yaklaştığının belirtisiymiş. Daha az nefes darlığı oluyo ve daha sık idrara cıkıosun? Sanırım benim düştü 😂
Esma111 Oktuayela mide yanmasına leblebi iyi geliyoo yeni keşfettim 😊 mide suyunu aldığı için yanması da gidiyor.
Fadime3543 Bakirdilan56 Altan muayene erken olmamış mı canım belki Altan muayene olduğun içinde gelmiş olabilir
Fadime3543 Bende 36+2 17 kilo almışım 🤦🏻♀️Geçen Çarşamba doktora gittik bebiş 3 kilo olmuştu ,artık daha sık çağırıyor doktor 👨⚕️ ayaklarım falan çok şişti bu hafta doktora gittiğimde ayakkabılar olmayacak 🤷🏻♀️
defnemila 36+4 uykusuzluk var ama geceleri 😂 gündüzleri yatıyorum. Hala haldır haldır sıkıntıdan temizlik yapıyorum 😂 Ama sırtım ağrıyor ⅔ gündür. Kasılmaları ara ara yaşıyorum gün içinde de minimum 10 kez bebek bir yere toplanıyor sertleşiyor. Ultrasona göre 38+1 çıkıyoruz zaten. Baş geliş dönmüştü ama sıkılmış galiba yine makat geliş döndü bekliyoruz Çarşamba kontrol var. Nişan vs gelmedi. Annem 3 doğumunda da ne ne nişan ne su gelmedi dedi ve ablamda 2 doğumunda hiç yaşamamış. Eğer genetikse benimde gelmeyecek. 4-5 kes alttan muayne oldum hep doktorlar akıntın olur biraz kanama olur dedi ama olmamıştı 🤷🏻♀️
elenn Bakirdilan56 birde doktor beni eliyle muayne etti benim öylee cok zorlanama gibi bir şeyim olmadı ama catın dar dedi 😕
Meryem70 Bizde 36 +3 üz karnımda sertleşmeler bugün kontrolümüz vardı herşey normal cıktı bebeğin kilosu da 2 600 cıktı sizce iyimi