Miniginannesiiii1111 Ayca517 benim arkadaşın başına geldi öyle oda herşeyi yaptı olmadı 😇 yanlış kişiye yanıt verdiniz herhalde benim doğuma daha coook var bu tavsiyeni yinede not alacağım teşekkür ederim ❤️
Ay-Bek Negatif ikisinden de korkuyorum ben 🙄 normal doğumda sancı çok oluyor diyorlar kimisi az çekiyor kimisi çok 🤷🏼♀️ sezeryanda da karın kesiliyor sonra ağrılar ve onun geçmesi baya sancılı oluyormuş 😐😐 hayırlısı olsun İnşallah
kitapkurdu medine_altntss22 60-70 kilo portakal yemişimdir 😊 nesquiq içtim. Bol bol kemik suyuna yemekler yaptım yedim. Pekmez içtim. Tatlı yemedim ama abırcuburdan da eksik kalmadım 😊
Merveaygun Kızlar bisey sorcam biz bugün 37 hafta olduk nst de sancim cıktı 😢 bebeğin suyu az dedi 😢 birde bebek böyle bir yerde toplanıyor sertleşiyor gibi oluyor mu sizde de????
Gamzeduru 37 haftalığım bende suyu azalmış ama genelde bu haftalarda azalırmış.Benim hareketlerinde de azalma vardı ama 10 gündür yarın nasipse doğuma girecegim
Gamzeduru Merveaygun hayır kız.hem suyum az hem hareketleri azaldı.Daha önce bir kaybım olduğu için risk almak istemedi sanırım doktor🤷🏼♀️