Merve_kucuk oy tatlım gelmiş burdaymış o bendede oluyor tatlım adet sancısı ara ara geliyor dimi sıkıntılı böyle aynısı yaklaştık ondan heralde ☺😊😍🤩🥰
Son 18 olanlar 6 mayıs 🙏🙋♀️☺🥰
Fatoserin aynen o oluyor canm sancı 😊
Duyguluuu Aynen abla valla. Hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alsaydık🙏🏻♥️
Merve_kucuk aynen tatlım evet ya az kaldı hayırlısı ile alsaydık 🙏🙏pazartesi gidiyorum doktora 🙄
Duyguluuu Aynen abla haberlerini bekliyorum 😊 Benim kontrolümde çarşamba günü
Merve_kucuk ☺ gidiyoruz tatlım bakalım nolcak hayırlısı veririm haber haberleşiriz tabi sen benden sonra
Bende carsamba kontrole gideceğim bebek hareketleri nasıl kızlar o tekmeler yerini itmelere bıraktı bizde
Merve_kucuk bitti mi senin herşey hazırlık ☺
Ozl3434 aynen canm hareket normal itiyor boyle bi anda noluyor kızım diyorum ama hala ayak mı el mı bilemiyorum 😁😁😄 o ayrı bise
- Düzenlendi
Duyguluuu Bizimle aynı haftada olan 11 kişi var. Isimlerini kaydettim 😄 Haberleşmek için.
@Zeyno_ @YSaliha @Nergiiscelik @Gokce_ @Adimadim @AsliiKa @Boz5954 @Kbr_71 @Kk39 @Sinemdmrcoglu @Ylz34
@Duyguluuu evet bitti abla😊
Merve_kucukya varmış baya kişi 😁☺☺ iyi yapmışsın haberleşme olur ya
37+3 bizde oğluşumuzu bekliyoruz hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim 🧿💙😄
Merve_kucuk yaa aynimiydi hani şu detaylida çıkan yazar belki ya görmemiştir girmemiştir inşallah iyi olsun da
Fikriyeali ☺amin inşallah hepimiz inşallah hayrlisiyla alalım kucağımiza canım
Duyguluuu Doğum yapmış 😏 2300 doğmuş kızı. Inşallah küveze girmemiştir 😔
Merve_kucuk yaa inşallah girmemiştir 😔🙄
Duyguluuu amin 🙏🏻🙏🏻
Merve_kucuk kuaförlerde kapalı ya sinir oldum gidicez hafta ici doğumda yaklaştı zaten tam denk geldi valla 😏😒
Duyguluuu Valla ben tüy dökücü ile alacağım 😄 Herkes zararlı falan diyor ama burdaki bi bayanda doktoruma sordum yapabilirsin dedi diyor. Jiletle deniyorum kestiriyorum. En iyisi tüy dökücü yapacak bişey yok 😄 Epilasyona dayanamıyorum 😏 Agdayida tek başıma bu göbekle hiç yapamam