Duyguluuu inşallah hayırlısı hangisiyse o şekilde olur doğumunuz :) Bi şekilde doğcak inşallah:)
Son 18 olanlar 6 mayıs 🙏🙋♀️☺🥰
Merve_kucuk aynen canım benim hepimiz hayırlısıyla alalım kucağımıza çok bekledik :))
Nergiiscelik aynen hayırlısı artık canm bişekilde cikicak😆😁☺
Merve_kucuk ben ayna koydum yaptim klozetin kapagini kapattim ustune oturdum ama varya cooook zor oldu yarisi kalmistir zaten goremeden sürdüm çektim kanadi hep
Mayıs annesı olmayı beklerken nısan annesı olucam 24nısan sezeryan dedı doktor 🙈
lilayda Ağda çok güzelde can yakmasa keşke. Resmen ayıptır söylemedi idrarım ucuna geliyor geri gidiyor 😄😄😄 Niye herşeyi kadınlar çekiyor ki🤦🏻♀️
Sinemdmrcoglu Ne güzel hepiniz kızlarınıza kavuşuyorsunuz 😄😍 Bakalım biz ne zaman kavuşacağız
Kizlar benim gibi bebegi ters olan varmi surda kalmis 18 gun hala dönmüyor bu oglan yaa
Bizimde catı muayenesi vat ilk defa bizde 37 .5 olduk Pazartesi kontroldeyiz nasipse 😘
Merve_kucuk ilk kim doğuracak bakalım:)
Kbr_71 22 nisan çarşamba günü @Nergiiscelik kavuşuyor kızına 😄😊 açılışı o yapacak. Sonra sen 23 nisanda😍 Sonra 24 nisandada @Sinemdmrcoglu kavuşacak kızına ☺ Darısı bize olsun en kısa sürede 🤗😍
Merve_kucuk 3 müzünde kızmı:)) sonra sizler kavuşacaksınız🙏
Kbr_71 Aynen ☺ Bizimle aynı haftada olan kişilerin sadece 4-5 erkek😄
Merve_kucuk sağlıklı gelsin minikler kızlar
- Düzenlendi
Dilsah yaa benimde pazartesi çatı muayene yapcak büyük ihtimalle öyle demişti ozaman bende 37 + 5 oluyorum ☺☺🤭hadi hayırlısı bizim için ya bende kızımı bekliyorum bakalım nezaman gelcek
Merve_kucuk Duyguluuu
ben muayenemi oldum nstde sancım çıkmıştı bebişte aşağıya inmiş 2 cm açıklıkla bekliyorum evde bakalım ne zaman gelecek 😍
Gokce_ yaa neguzel darısı bize bakalım bizde olsak muayene bitse ☺ pazartesi bende gidicem
Gokce_ Yaa ne güzel 😊 Nişan falan geldimi peki
Kızlar ya benimde karnım taş gibi oldu çok sert sizinde öylemi?