Ozlemyeni 150_gelartik yaptim smdi negatif.iki gundur adet olcak miisim gibi muthis agrilarim vardi onlarda kayboldu bu sabah.bu ayda pas mi gectim ya🤦♀️
GizemKadirr Ozlemyeni moralini bozup sakin pes etme. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canım modunu düşürme 🙏🏻😕
GizemKadirr Esraa16 ya kıyamam canım benim hayırlısıyla nasip etsin rabbim inşallah duam seninle guzel haberlerler at fotoyu mutlaka merakla bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😇😇🤗
Esraa16 GizemKadirr kan verip geldim sağlık ocağına çok dua ede ede gittim Allah ım hayrilisiysa nasip etsin hepimiz için hayırlı zamanda versin isteyen herkeze 😊
Esraa16 GizemKadirr yok canım bebiş 😒😔 yada kana yansımamış olabilir haftaya kadar adet olmazsan yine gel dedi
Esraa16 GizemKadirr yok canım bebiş 😒😔 yada kana yansımamış olabilir haftaya kadar adet olmazsan yine gel dedi
GizemKadirr 150_gelartik yaaa kiyamamm 🥰 Rabbim gönlünüze göre en hayırlı zamanda versin inşallah canim benim sanada. Ben hep öyle dua ettim hayırlı ve sağlıklı Olacağı zaman diye 🥰🙏🏻
CeyhunMelikeMislina 150_gelartik hayırlısı olsun bakalım bi 7 gün sonra tekrar yapcam olursa yazarım cnm 🌸 dua edelim başka elimizden bişey gelmez nasip