CeyhunMelikeMislina 150_gelartik hayırlısı olsun bakalım bi 7 gün sonra tekrar yapcam olursa yazarım cnm 🌸 dua edelim başka elimizden bişey gelmez nasip
Esraa16 GizemKadirr yok canım bebiş 😒😔 yada kana yansımamış olabilir haftaya kadar adet olmazsan yine gel dedi
Esraa16 GizemKadirr yok canım bebiş 😒😔 yada kana yansımamış olabilir haftaya kadar adet olmazsan yine gel dedi
GizemKadirr Esraa16 yaaa gerçekten miii inşallah haftaya çıkar ya hayırlısı icin dua et hep Rabbim en doğru zamanda versinn inşallah kuzum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Lara44 Kızlar bende test yapmıştım çift çizgi gördüm biliyorsunuz söylemiştim değerim regle 1 hafta kala kanda 14 çıkmıştı iki gün önce 154 çıktı hamileyim kesinleşti🤲🙏🏻 Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah sorularınız varsa cevaplayabilirim
150_gelartik Lara44 ay canım ya çok sevindim adına . Ben 3 aydır deniyorum olmuo dua et ben ve benim gibiler için de
GizemKadirr 150_gelartik yaaa kiyamamm 🥰 Rabbim gönlünüze göre en hayırlı zamanda versin inşallah canim benim sanada. Ben hep öyle dua ettim hayırlı ve sağlıklı Olacağı zaman diye 🥰🙏🏻