ozlem_1990 matrushka ilk doğumun mu canım ? Maşallah kendi sancinla inan daha kolay suni sancıya gerek kalmadan doğurmak. Ama biraz daha var tabi zamanın 🤗
ozlem_1990 Sunay10_ önden gidince bebeğin gelişimi hesaplar şaştı vallahi. Doğum şekli olsun , günü olsun 🤗
Ayse_58 ozlem_1990 canım benimde 9 gün önde ama doğum zamanı önde olan haftasına göre olmuyor dedi doktor sat göre hesaplıyıp sezeryan olucam 2. Doğumum benimde
ozlem_1990 Deletedmom317 benim normalde SAT’a göre mayıs sonu , haziran başı olmalıydı ama takip eden iki doktorum 10 mayıs itibariyle heran gelebilir dediler. Gelişimine iyi diyorlar canım galiba onla ilgili.
Darkgod ozlem_1990 35+5 çatı muanesi belli değil bir hafta bir gerilik söz konusu karın da pazartesi kontrol var bakalm ne dicek
ozlem_1990 Darkgod doğalını bulabilirsen pekmez, ceviz, fındık ama kavrulmamış kabuklu, süt ürünleri bol tüket canım tavsiyem 🤗
Darkgod ozlem_1990 yiyorum canım iki haftadır yumurta günlük süt yoğurt çiğ badem nesguik li sütun dibine vurdum vallaha pazartesi kontrol bakalım ne diyecek ve enfeksiyon var bende bakalım o yüzden rahim batması ve kasılması oluyor normal doğuma engel mi acaba bilmiyorum
Damlaaaa60 Dkk 38. Haftamda doktorum beni de çağırdı. Doğumu konuşalım dedi ama çatı muayenesinden bahsetmedi. 38 de kesin yapılıyor mu acaba🙂