89Kbr Sunay10_ benim 2. Sezaryen olcak güzelim ilk oğlumda 37 haftalık doğduğu için haftaya gün kararlaştırırız dedi bana.. nst ye 32’den beri giriyorum doktor öyle istiyor hani ben sancım ağrım var dedim diye değil
Ayse_58 ozlem_1990 canım benimde 9 gün önde ama doğum zamanı önde olan haftasına göre olmuyor dedi doktor sat göre hesaplıyıp sezeryan olucam 2. Doğumum benimde
ozlem_1990 Ayse_58 benim iki doktor da baktı 34 hafta ama 36 görünüyor canım.. kilo da 3 kilo civarı şimdiden gelişimi ölçüyorlar galiba 10 mayıs gibi olur dedi sancılarım da var artik inşallah sağ salim gelirler doktor karar verecek 🤗
Ayse_58 34+2 2626 gr 47 cm 9gün önde gidiyor ultrasyonda 35+3 gözüküyor doğum içinde 15 mayıs yaparız diyor doktorum
AysennHED ozlem_1990 35.haftadayiz bizde Pazartesi doktora gideceğiz bakalım ne dicek az kaldi artık korku ve panik var bende
94_06 Melisan benimde mayıs 5 idi . Pazartesi kontrole gidecem de çatı muayenesi usg bu hafta mı oluyor , çatı muayenesini alttan mı yapıyor
Melisan 94_06 alttan yapılıyor normalde 37de yapılıyor diye biliyordum ben ama yapılmadı bu hafta bana bakalım perşembe yapacak mı doktordan doktora değişiyor demekki
Gmzzz ozlem_1990 bende pazartesi nts ye bağlanacam 28 nisanda kontrolum var .. ama sanki 28 nisan açılman bar diyip yatıracaklar gibi hissediyorum 🙈
Sunshine1 Benimde 36. Haftam. Dr 38 de çağırdı gün vermek için. Planlı spinal sezaryen olacak. 39. Haftada doğum olacak. Bebiş tam haftasıyla uyumlu benim önde değil. Mesela 35+4 de kilosu 2600 gramdı
ozlem_1990 Sunshine1 benim 34 haftada 3 kilo civarı olduğu için gelişimine göre doktor karar verecek doğum şekline ve zamanına. Ilk oğlum 38. Haftada 3210 gelmişti benim de. Ama iri bebek te durum değişiyor sanırım 😊