Cemredeniz1907 Humi evet ya inşallah. Muhtemel doğum tarihi bugündü biliyormusun. Ve gelen giden yok😂 bugün kucağıma alırjm sanıyordum. Nstede ağrı cıkmıyor acılma yok su yok nişan yok nasıl gelcek bilinmez🤷🏼♀️ Sağlıkla sağsalim gelsinlerde bekleyelim inşallah🤲🏻
tekiz Cemredeniz1907 bende aynıyım. 39 +0 bugün açılma yok sancı yok nişan yok bebek de kanalda değil.. sadece çok az yumuşama var dedi..
Cemredeniz1907 tekiz kız benim bugün ağrılarım başladıııı duşa girdim cıktım koyu bir akıntı geldi rengi cok değişik acaba nişan mı bu ya
Tugceeenrr 40+1olduk bizde persembe sancılarım basladı nişanım geldi hastaneye gittik nts sancılar düzenli geliyor dedi doktor 3 güne gelir en gec dedi acılman 1 cm dedi açılmam olmadığı için eve geldik 3 gün oldu yok gelen giden olan sancılarım da tamamen gitti bekliyoruz 🤷♀️
Uvercinka 38+1 deyiz. Ne nişan ne de ağrı sancı var. Baş çevresi HC değeri 32 cm olduğu için doktor 35 cm olsun biraz daha gelişsin dedi. Bekliyoruz bakalım, sağ salim gelsinler inşallah 🙏
Gamze12 _elsm_ canım bende 41 haftalık oldum hâlâ kızım gelmiyor ama sanki hiç hamile değil gibiyim durmadan uyuyorum yastıktan kafamı kaldıramıyorum sizdede öyle oluyormu
_elsm_ Gamze12 bende çok uyku isteği yok ama annem kardeşimi doğurmadan önce uykusu çok gelmiş erkenden yatmış sabaha doğum başlamış belki seninde öyledir
Sukeynahafsa Gamze12 Allahım Allahım bnde öyleyim, ama 41 bitmek üzere artık korkuyorum. Nişan falan qeldi mi
Mom2892 Humi nişan yoook sancı yook 39+4 belirti yook inşallah gününü doldurur da hemen geliverir bebislerimizz
Gamze12 tekiz oturduğun yerde uyuyorum ilk aylardaki gibi hiç uykuya doyamıyorum allahtan tüm hazırlıklar bitti
Dncseymaa Humi 38+3 olduk ama ne sancı ne nişan gelmesi hiç biri yok 🙄 adet ağrısı gibi ağrım oluyordu o ağrılarda 1 haftadır yok. Doktorum 29 Nisanda gel belki açılman olursa yatış verebilirim dedi. Bakalım bekliyorum. Bu gidişle 29unda anca doğucak sanırım 🙏🤗