1330masal _elsm_ Bizde 40+4 olduk iki gün önce nişana benzer birsey oldu çok az ve karnımın alt tarafında acayip ağrı sancı hissediyorum sizde de oluyormu bu durum ne zaman gelicekler acaba sabırsızlanıyorm sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏 🤗
_elsm_ 1330masal benim de beyaz akıntım var nişan olabilir dedi çevremdekiler sanki regl olacakmış gibi hissediyorum ama tık yok daha 😑
Sukeynahafsa Gamze12 Allahım Allahım bnde öyleyim, ama 41 bitmek üzere artık korkuyorum. Nişan falan qeldi mi
Gamze12 Sukeynahafsa 1 hafta önce az bir kahverengi pembemsi lekelemem oldu o kadar pazartesi kontrole gideceğim inşallah acilmam vardir
Tugceeenrr Sukeynahafsa akıntı gibi ama pembemsi ancak doktor beni atlatan muane etti gittiğimde hala aynı sekilde geliyor 3 gün oldu normal mi bilemedim bende tedirginim sancın olmadıkça ve suyun gelmedikçe gelme dedi aşırı kanama olmadıkça da gelme dedi bekliyoruz bakalım
Gmz34 Humi 39+5 3 gün önce nişan geldi sadece bu ağrım sancım yok. 22sinde kontrole gideceğim bakalım ya suni verir yada bekle der eve gönderir. İnşallah bekle demez çok şiştim artık. İnatcı nisan bebekleri 😁
Eymeninannesiii 38+2 olduk oğluşumun keyfi yerindeymiş gelmeye niyetli değil 😁 salı günü kontrolümüz var son kararı veririz inşallah
Sena_derin Humi bende de akşamları çok hareketli , hareket ettikçe de belim fena sızlıyo sızı mı sancı mı bilmiyorum yani🙄
Sukeynahafsa Tugceeenrr Bnm de anlattıqınız qibi oldu, dünden beridir dewam ediyor. İç çamaşırım da ıslandı, bebeqin suyu azalıyor qaliba.
Humi Tugceeenrr bu arada eger hala devam ediyorsa rahmin acilmaya devam ediyordur demisti doktorum 😊 hafi hayirlis ins