Mine32 Deletedmom67 sagol canım içimde hep erkek hissi var ama nebılım kesin dendi bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin💕
Deletedmom67 Mine32 amin cnım sağlıklı olsunlarda önemsiz.dün biraz kanamam oldu inan ömrümden ömür gitti kız erkek o an farketmiceni öyle güzel anladım ki
Mine32 Nesomer canım zor olmazmı aynı durumu ben yasadım erkege hazırlamıstık kndimizi nedense ama kız oldunu ögrenince bi tuhaf olduk onun o beklentisi beni cok etkiledi
Nesomer Mine32 bende beklenti içine girmemeye çalışıyorum rabbim hepimize sağlıklı sihhatli evlatlar versin inşallah 🤲🏻
Nesomer Deletedmom67 düşünmemeye beklenti içine girmemeye çalışıyorum ama eşim ve ailesi sürekli kafamı karıştırıyorlar çoğunluk kız istiyor 🙈 sülalede erkek torun çok herkes eşim hariç kız bebek sevgis yaşamak istiyor
Deletedmom67 Nesomer benim eşimin tarafında 14senedir kız cocuk doğmamıs.banada öle konustular erkek diyince kayınvalidem çığlık atmaya başladı 😊 hiç canını sıkma torun bu öyle heves ediyorlar sdce 🙂
deletedmom16 Deletedmom67 bende 14+5 im daha cinsiyetini öğrenemedim ve 8 aylik kızım var 😉😂bide ben öğrenebilsem
Deletedmom67 deletedmom16 yaa diğeride küçükmüş 😊😊 erkek senesi canım eylül ayı özellikle oğlan gelsin buda annesi 😊
Papaty 19 hafta 1 gün olduk bugün benimde oğluşum oluyor Rabbimin izniyle ufak ufak alışverişlere de başladım😊😊Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin
Deletedmom67 Papaty amin cnm sağlıkla sıhhatle inşallah doğumlarımız olsunn😊 ben daha almadım bişe alasım var ama 😊🙈
Nesomer Deletedmom67 benim için sağlıkla gelen bir evlat olsunda kayınvalidem tütülü etekli bebekler görünce benimde içim erimiyor değil hani 🙈😄 nasip bakalım
deletedmom16 Hamişler bende 14+5 im ama daha cinsiyetini göremedikhep gizliyor ve bu arada 8 aylik bir kızım var 😉😂 inşallah haftaya salı günü gösterir 16 haftalik oldugunda
deletedmom16 Deletedmom67 bakalım hayırlısı salı günü gitcm haftaya sabah ins o zmn gösterir kızım 3 aylikken gostermisti gizlememisti yüzü hep bize dönüKTÜ ama bu yan duruyor nedense göremedik yüzünü 😂😂😂 dua edinde göstersin sizlerle paylasirim
Papaty Deletedmom67 canım ufak tefek hastane çıkışları falan alıyorum valla çok hevesleniyorum kendimi tutamıyorum 🙈🙈🙈😃
Deletedmom67 deletedmom16 inşallah cnm tok git .hastane kantininden al bir şey ye öle gir içeri yayılıyor o zaman bıdıklar 🙂