Deletedmom67 deletedmom16 inşallah cnm tok git .hastane kantininden al bir şey ye öle gir içeri yayılıyor o zaman bıdıklar 🙂
deletedmom16 Deletedmom67 ooo cnm geçen gittiğimde 3 tane çikolata yedim banami sin demedi sırtını gosterdiiii bu seferde yok arkadaş göstermem die diretti ins haftaya salı günü gosterirde
deletedmom16 Deletedmom67 ama benim kızım 3.ayında gösterdi normal sırt üstü yatar gibi yüzüne bize dönüKTÜ ama bu hep yan duruo çikolata yesem bile öyle gözüktüm yine gostermedi 16.haftaa da kesin belli olur dedi bklm haftaya salı yi bekle bekleyebilirsen 😂😂
3melekannesi Elif1147. Banada öyle oldu yaa 12+6 da erkek dedi 15+4te kızım olacağını öğrendim o kdr oğlum die sevdim alınmıştır kesin😂😂😂
essrasr 17+2 erkek olacak 1991li olup doğumu eylüle denk gelenlerin hep erkek çin takvimi doğru heralde🙈👼🏻👼🏻
Nesomer Deletedmom67 benim için sağlıkla gelen bir evlat olsunda kayınvalidem tütülü etekli bebekler görünce benimde içim erimiyor değil hani 🙈😄 nasip bakalım
Mirmirlokum Bende 16+4 🤗 Eylülde hep erkek duydum ama bizde nadirlerden biriyiz ☺ Benim prensesim olucak inşallah 🤗
Lolipop Hayırlı olsun.Sağlikla gelsinler inşallah. Bende eylül sonu ekim başı doğum yapicam kısmetse belli değil cinsiyet henüz.17 sinde randevum var.Insallah bu sefer öğrenirim ☺
SmeyyeDurmaz Deletedmom67 gercekten oyle ya bende hep kimi duyduysam erkek rabbim.hayırlı evlat etsin insallah hepimiznkini