Nesomer Deletedmom67 hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sihhatle gelsin inş 😍 ben 13. Haftalıkken gitmiştim kontrole ama yaramaz göstermedi nasipse nisanın son haftasında ki kontrolde öğrenicez ne geleceğini 🙈☺
Haticekckylmz Deletedmom67 hayirlisi olsun canim saglicakla gelsin. Eylul ayi oglan ayi olmus masallah benimde erkek 💙👼
Ikinciyibekliyorum Deletedmom67 15+2 de öğrendim kiz dedi doktorumuz 🤗👧👧 değişmezse bir tane daha kizim olacak suanda 17+0 gunluguz 3 hafta sonra kontrolüm var o zaman daha da netlerisirz 🙂
Nesomer Deletedmom67 Eşim erkek hissediyor ama ben hiçbişi hissedemiyorum 🙈 kız diyorum sonra ya erkekse, erkek diyorum ya kızsa ayıp ediyorsam felan çok zormuş böyleside 😄
Mine32 Deletedmom67 sagol canım içimde hep erkek hissi var ama nebılım kesin dendi bakalım hakkımızda hayırlısı hepimizin💕
Deletedmom67 Nesomer benimde eşimde 17 hafta erkek dedi cnm . Bende kız dusundum sonra senin gibi vicdan yaptm hele öğrendiğimde hep pişman oldum 🙂 sen kız erkek düşünme 😊😊
Mine32 Nesomer canım zor olmazmı aynı durumu ben yasadım erkege hazırlamıstık kndimizi nedense ama kız oldunu ögrenince bi tuhaf olduk onun o beklentisi beni cok etkiledi
Nesomer Deletedmom67 düşünmemeye beklenti içine girmemeye çalışıyorum ama eşim ve ailesi sürekli kafamı karıştırıyorlar çoğunluk kız istiyor 🙈 sülalede erkek torun çok herkes eşim hariç kız bebek sevgis yaşamak istiyor
YesimEmre Deletedmom67 12+4de erkek dedi doktor 17 olduk gittik göstermedi bu sefer 🙈🙈 yüzd e 80 erkek dedi değişir mi bilemem 😌😌
Melegimveben Deletedmom67 hadi gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah 😍 ben 13. haftada öğrendim oğlum oluyor 💙🤗😍
ElifSencan123 Allah nasip ederse benim de kızım olacak😊 17+5 günlüğüz 12.haftadan beri hep kızdı değişmedi