Kaansinem DidemYldrm Ayyy masallah yarışı bitmiş neredeyse 😊😊😚 Rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşallah cumlemizin
Tkrzm Kaansinem 12+1 deyiz bulantı azaldı ama baş dönmesi bel ve kasık ağrılarım devam ediyor malesef.. 😕
Tgbabsra Kaansinem 9 haftalığım iyi bir tek kasık ağırları bel ağrıları gibi şirkayetler var ama iyim şükür
Kaansinem sercen canim benim bunyem dusmuyo aslında ben dayanaboliyorum dayanamasam bu kadar işi yapamam hemen belim agridi kasıklarım çok agridi şu an iyi ama allaha şükür bisey yok
Kaansinem SemihDamlaDalan rabbim dert sıkıntı vermesin inşallah canim sağlıkla kucagimiza âlmayi nasip etsin mevlam
Kaansinem sercen benimki de çok kızdı bana bugün anladı direk sen temizlik yaptın dime dedi bayaa kızdı yani 🤣🤣
sercen Kaansinem eeee haklilar kızmakla bebiş varr eşim hep bebeğe bisi olsa babanın evine gidersinn diyo 🤣🤣🤣
Kaansinem EsraKaraglTopu canim çok fazla yürüme çok yorma bak bende bugün çok temizlik yaptım agrım olsu çok kötu
sercen EsraKaraglTopu bidaha yapma çünkü bende yapmicam yürüyüş daha erken bize çünkü o dönem gelinsin bol bol yürüyüş yaparız 🙂
Kaansinem DidemYldrm Ayy sorma yaa ne zaman geçti ben de hiç anlamadim resmen 3 aylık oldum yaa hemen hemen 1 haftam var daha ama olsun 🤣🤣
DidemYldrm Kaansinem aynen öyle benimde 5 ay doldu diyorum allahım 5 buçuk aylık oldum daha hiç bir yer hazır değil panik olmaya başladım artık 😅
Tgbabsra Kaansinem yok canım yiyorum ama ben çok İstahliyım normalde suan çok istahsız yiyorum herkes sasıyor bende normalde ben yemek yiyim aç olmayan bir insan bile acıkırdı 😂😂😂