sercen Kaansinem ben iyiydim de dün dışarı çıkıp yürüsün ayakta kaldım yani baya yoruldum. Bugünde yolculuk yaptım bir saatlik yol gidiş geliş 2 saat oldu eve geldigim den beri yorgun halsiz uzaniyom heryerim agriyo yaaaa 🙁 acaba yanlış mı yapım diye dusunuyorum
Tkrzm Kaansinem 12+1 deyiz bulantı azaldı ama baş dönmesi bel ve kasık ağrılarım devam ediyor malesef.. 😕
Kaansinem sercen canim ne kadarlık hamileydin sen hani bende en fazla 1.2 saat yürüyorum dışarda isim varsa dinlene dinlene ama fazla yordun galiba kendini
Elder Valla muallakda beş haftalık hamileyim bebeğin kalp atışı için üç hafta daha beklemem lazım bekleyince de kafayı yiyorum 🤣🤣🤣 sizin nasıl gidiyor
Kaansinem Elder canim ben 3.ayındayım mide bulantilarim yavaş yavaş bitiyo biraz daha rahatlıyorum sanki kalp atışını 6.haftadan sonra duyarsın canim
Nurselisahin Biz 12+2 yiz dün doktorum bebişiniz kız dedi heycanla bekliyoruz cinsiyet heycanı yerini şimdi isim bulmaya bıraktı ☺☺ Hoşunuza giden Güzel kibar modern kız isimleri varsa yazabilir misinizzzz 🙈☺☺😍
Kaansinem Nurselisahin tatlım bence bekle çünkü doktorlar çok yaniltiyo erkek de olabilir 12mhafta çok erken süre ama yine de bulayım sana güzel isim benim çocuğum kiz olursa Hafsa düşünüyoruz 😊 asel han zümra feyzan Alya dolunay edanur daha çok bulurum sana ben😊😊☺😚
sercen Kaansinem cokk yordum ya awm gittim gezdim sonra bugünde öyle olunca halden çıktım yarın sadece uyucam bir hafta kalkmicam ve artik öylede yapmicamnn 🤣
Kaansinem sercen ben bugün evi komple temizledim belim çok agridi yaa şimdi yatıp dinleniyorum 1 ay daha eve tutmam heralde ya da kiz kardesimi cagiririm o yapar amcamın kızıyla 😂😂 aman dikkat edelim kuzum
sercen Kaansinem haa bide dün lavaboyu banyoyu ve toz aldım yemek yedim koltuk örtülerini degistirdim ondan sonrada çıkınca yoruldum zayıfım bunyem kaldirmiyo iş yapmıyorum eşim yapiyo saolsun
sercen Kaansinem aynen zaten eşim çok kızdı yapma ben yapıyorum dedi ama onada üzülüyorum herseyi yapiyo
Nurselisahin Kaderbur valla dün söyledi kız diye daha tabi kesin değil dedi yinede düşünüyoruz bbiz ☺☺
Kaansinem sercen canim benim bunyem dusmuyo aslında ben dayanaboliyorum dayanamasam bu kadar işi yapamam hemen belim agridi kasıklarım çok agridi şu an iyi ama allaha şükür bisey yok
Kaansinem SemihDamlaDalan rabbim dert sıkıntı vermesin inşallah canim sağlıkla kucagimiza âlmayi nasip etsin mevlam
Kaansinem sercen benimki de çok kızdı bana bugün anladı direk sen temizlik yaptın dime dedi bayaa kızdı yani 🤣🤣