sercen Kaansinem eeee haklilar kızmakla bebiş varr eşim hep bebeğe bisi olsa babanın evine gidersinn diyo 🤣🤣🤣
sercen EsraKaraglTopu bidaha yapma çünkü bende yapmicam yürüyüş daha erken bize çünkü o dönem gelinsin bol bol yürüyüş yaparız 🙂
Tgbabsra Kaansinem yok canım yiyorum ama ben çok İstahliyım normalde suan çok istahsız yiyorum herkes sasıyor bende normalde ben yemek yiyim aç olmayan bir insan bile acıkırdı 😂😂😂
Kaansinem Tgbabsra ben maymun istahliyim yemek yemeyi severim ama kilolu değilim 🤣🤣 karnım şimdiden çok cikti heralde bi tosun dogurcam 😍😍😍😂😚🤗
Tgbabsra Kaansinem ben kiloluyumda zarfladım ama iştahsızlıktan hamile kalıpta zayıflayanlar oluyormus özellikle kilolu isen inşAllah bende öyle olurum
Kaansinem betulyuksel ahhh canim umarım baslamaz sorunlar çünkü o zamana kadar bende de hiç br şey yoktu 6.haftadan sonra bi başladı mide bulantıları çok zorlandjm
Kaansinem betulyuksel kimisi çok rahat oluyor midesi bulaniyo falan rahat getiriyo inşallah öyle olur sizinde 😚🤗
DidemYldrm Kaansinem aynen öyle benimde 5 ay doldu diyorum allahım 5 buçuk aylık oldum daha hiç bir yer hazır değil panik olmaya başladım artık 😅
Kaansinem DidemYldrm Anlıyorum valla canim göz açıp kapayincaya kadar geciyo insan daha bi stres oluyo ama stres yapma bence yavaş yavaş allahın izniyle hallolur 🤗😍😚😘
Kaansinem MerveErdin yeni yeni başlıyor zaten canim benim sırtım da başladı sabah kalktigimda sirtimda belimde bi ağrı oluyo anlatamam yani
Kaansinem Tgbabsra Aynen öyle çok var mesela benim kayinvalidem 😊 çok kilolu degilmis ama hamilelikte daha çok zayıflamış anlatmıştı bana eşime hamileyken😊😊🤗