Denizz01 Glshsn16 tabi ki benim 530 du deieğerim doktor 10 gün sonea gel dedi düşününün genelde de 5+2 de falan görüyolar
Denizz01 Ebrumert adete göre hesaplanmıyor mu beta zaten 2 günde iki kat artıyor benimde çarşamba günü 1371 di
Ngulsnzdik Glshsn16 benim bhcg ilk yaptigimda 995ti cnm belki ondan erken gordum bende kalp atisini duyamadim iste malesef daha
Ebrumert Denizz01 evet işte pazartesi adet olmam lazımdı o gün 343 çıktı benim sonra 3 gün sonra 1396 çıkmıştı bir problemmı varki ocak ayında kimyasal yaşadım çok korkuyorum
Denizz01 Ebrumert kimyasal olsa az artar kimyasal değildir illa 2 diye iki katı artacak diye bişey yok ki 600 lü olcaktı 100 lerde olmış onu kafana takma kimyasal olunca 2,10,15 böyle atar zorla yani
Denizz01 Ebrumert Ebrumert olma olma olumlu düşün ki iyi olsun 🙂 benim de 5+2 ama ben geçen hafta kan verdiğimde doktor 10 gün sonra gel dedi o yüzden hiç gitmedim daha çarşamba gübü gidecem yani
Ebrumert Maşallah benim yiğenimde tüp bebek tüp bebekler zeki oluyo 😊allah kucağımıza almayı nasip etsin bize süpriz oldu 1yıllık evliyiz daha şimdiden panik oldum nasıl bakıcam diye 😊
Denizz01 Ebrumert olma olma bakılır merak etme yeter ki anne olmak olsun benim 3 senedir nedensiz olmuyordu çok gğzdl bi duygu tadını çıkartt 🙂))
duyguhasan Tugba33 inşallah canım bende keseyi gördüm ama daha küçük diye kalp atışlarını duyamadık 6 . Hafta çağırdı ozman duyuluyormu